بیش از ۴ هزار کرمانشاهی مشاوره کاهش اضطراب کرونا گرفتند

سرویس: اخبار استانکد خبر: 311027|07:16 - 1399/01/31
نسخه چاپی
بیش از ۴ هزار کرمانشاهی مشاوره کاهش اضطراب کرونا گرفتند
مرصادنیوز: مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از ارائه مشاوره کاهش اضطراب کرونا به بیش از ۴ هزار نفر توسط مشاوران بهزیستی استان خبر داد

به گزارشامروله، فاطمه رضوان مدنی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: از زمان شیوع بیماری کرونا تا کنون کارشناسان مرکز صدای مشاور «۱۴۸۰» به ۴ هزار و ۶۷۵ نفر که دارای اضطراب زیاد ناشی از شیوع این بیماری بودند، پاسخ داده‌اند.

مدیر کل بهزیستی کرمانشاهافزود: عمده این تماس گیرندگان خانم‌ها بودند که در راستای تربیت کودکان و سوالات پزشکی مشاوره گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد دارای اضطراب با درجه زیاد بود که از طریق کارشناسان این مرکز، مشاوره‌های لازم را دریافت کرده‌اند.

رضوان مدنی اذعان داشت: با توجه به اینکه در این شرایط رعایت فاصله اجتماعی ضروری است و همچنین امکان مشاوره حضوری وجود ندارد مشاوره تلفنی مورد استقبال قرار گرفته است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: به منظور خدمات رسانی هرچه بیشتر به مردم و کاهش اضطراب و استرس ناشی از ویروسکروناهمه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب در سه شیفت کاری با حضور ۱۴ مشاور متخصص از طریق خط مشاوره تلفنی «۱۴۸۰» خدمات مشاوره و روانشناختی مورد نیاز ارائه می‌شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد