به گزارشامروله، محققان این مطالعه دادههای مربوط به ویتامین D خون ۷ هزار و ۸۰۷ فردی را که اخیراً تستکروناویروسآنهامثبتشده بود را بررسی کردند.
نتایج نشان داد ۱۰.۱ درصد از افراد مبتلابهکروناویروس، میانگین میزان ویتامین D خون آنها بسیار پایینتر از افراد سالم بود.
از اینرو بیماران دارای میزان ویتامین D کمتر از ۳۰ ng/ml در خونشان در مقایسه با افراد دارای میزان نرمال ویتامین D، با احتمال بیشترابتلاءبه بیماریکووید۱۹ مواجه هستند.
همچنین نتایج نشان داد بیماران دارای میزان کمتر ویتامین D، با احتمال بالاترابتلاءبه نوع شدید بیماریکووید۱۹ و بستری شدن در بیمارستان روبرو هستند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد