به گزارشامروله، حبیب اله وفایی امروز پنج شنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمانشاه اظهار داشت: اعتبارات هزینه ای سال ۹۹ بدون کسری اعتبار توزیع شده است و براساس آنچه در قانون پیش بینی شده بود، عمل شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه افزود: انتظار می رفت از محل کاهش ۳ درصدی اعتبارات هزینه ای که ابلاغ شده بتوانیم کمبودها را جبران کنیم اما این مهم تا کنون ابلاغ نشده است.
این مسئول خاطر نشان کرد: رویکرد مرکز همچنان بر این است تا دستگاه ها به سمت فروش املاک مازاد بروند و ما نیز با یک فشار مضاعف این مقوله را پیگیری می کنیم تا حداقل اعتبارات هزینه ای را عملیاتی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: سه دستگاه اجرایی در استان بدون کسری هستند و افزایش ۵۰ درصدی را طی سنوات قبل برای آنها اعمال شده بود که نمی توانیم از محل فروش اموال اعتباری به آنها تخصیص دهیم مگر آنکه اصلاحی در اعتبار سایر دستگاه ها اتفاق بیفتد.
وفایی با با بیان اینکه این دستگاه ها مشکلی در جا به جایی نخواهند داشت، عنوان کرد: این سه دستگاه که ۵۰ درصد افزایش طی سالهای گذشته داشتند شامل اداره کل پزشکی قانونی، اداره کل زندانها و اداره کل بازرسی استان است و نیز فروش اموال نداشتند.
این مسئول تصریح کرد: رقم فروش اداره کل جهاد کشاورزی استان تامین شده و با مازاد مواجه هستیم از این رو تقاضا داریم با اصلاحیه ای که صورت می گیرد از محل فروش اموال مازاد این اداره ۵۰۰ میلیون تومان به پزشکی قانونی استان، ۵۲۶ میلیون تومان اداره کل زندانها و ۵۰۰ میلیون تومان هم به اداره کل بازرسی استان اختصاص یابد و جا به جا شود.
وفایی ادامه داد: ۲۶.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان اختصاص یافته که شامل ۴ میلیارد تومان به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دو مجتمع فرهنگی، پنج میلیارد تومان به بنیاد شهید برای ساخت مجتمع خدمات توانبخشی، ۷.۵ میلیارد تومان به سازمان تبلیغات اسلامی و ۱۰ میلیارد تومان برای کمک به اجرای طرح ساماندهی آبشوران اختصاص یافته است، که دستگاه های مربوط باید گزارشات آنها را اعلام تا به دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی ارسال شود.
امیر حمزه حیدریان در ادامه این نشست اظهار داشت: تا کنون ۱۷ جلسه کمیته مولدسازی با حضور اعضا و دستگاه های اجرایی استان تشکیل و اموال منقول و غیرمنقول احصا شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه افزود: خروجی این جلسات تصویب ۷۶ ملک برای فروش بود که به وزارت اقتصاد و دارایی ارسال شد و تا کنون ۶۶ مجوز صادر و پرونده های لازم تکمیل و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است.
این مسئول با بیان اینکه سایر املاک هم در فرآیند صدور مجوز لازم هستند که در حال پیگیری هستیم، تصریح کرد: تا کنون ۱۶.۵ میلیارد تومان از محل فروش املاک مازاد به حساب خزانه واریز و بازگشت داده شده است.
حیدریان با اشاره به اینکه ۸۰ درصد املاکی که شناسایی شده اند در استان هستند، عنوان کرد: دو هفته است که جلسات کمیته مولدسازی به دلیل بیماری کرونا تشکیل نشده است و بعد از بهتر شدن وضعیت حتما این جلسات از سر گرفته می شود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد