به گزارش امروله ،به نقل ازخبرگزاری تسنیم؛ جمعی از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی که با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت الله خامنهای دیدار کرده بودند در گفتوگو با تسنیم از حاشیهها و ناگفتههای این دیدار میگویند.
"جواد آزادی"پژوهشگر حوزه فضای مجازی با اشاره به جلسه دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری میگوید: من با خودم عهد کرده بودم که اگر این دیدار برگزار شود و من به تریبون برسم به نظام جمهوری اسلامی و دفتر مقام معظم رهبری امیدوار میشوم و نسبت به این نکته که این دیدارها مهندسیشده نیست، یقین میکنم!
آزادی گفت: وقتی متن بیانات چِک نشد و زمانی که بدون هیچ محدودیتی مطالب خود را خدمت حضرت آقا ارائه کردم این برای من انگیزانندهترین و امیداوارکنندهترین قسمت جلسه بود! من در ابتدا به روند تحولات بینالمللی فضای مجازی اشاره کردم و تلاش کردم نشان دهم که همانگونه که در قرن بیستم جریان توسعهای و غربیسازی دنیا شکل گرفته است، تحولات پیشِرو حول فضای مجازی به چه ترتیب خواهد بود.
"محمدرضا گنج دانش"دارنده مدال طلای المپیاد دانشجویی هم درباره این دیدار گفت: من از اوایل کرونا دوبار قرار بود که خدمت مقام معظم رهبری سخنرانی کنم اما هردفعه بنابردلایلی کنسل شد. ما زیاد شنیده بودیم که شاید متن سخنرانیها چِک شود اما صرفاً یک جلسه هماهنگی آن هم بین سخنرانان خودمان داشتیم که سرتیتر موضوعات با دوستان دیگر هماهنگ شد وگرنه کسی بهروی محتوا و متن سخنرانی اثرگذاری و دخالتی نداشته است.
گنج دانش گفت: تا لحظه ارائه، کسی از متن سخنرانی ما اطلاعی نداشت اما عناوین کلی را با دوستان دیگر به اشتراک گذاشتیم که موضوعاتی بهصورت تکراری در جلسه مطرح نشود. در این جلسه درباره فرهنگ سازمانی و لزوم توجه به فرهنگ سازمانهای میانی و پایینی حکومتی صحبت کردم و بحث دیگر لزوم توجه به موضوع مهارتآموزی و مهارتافزایی نخبگان بود.
"فائزه فداکار"معلم و دارنده مدال نقره المپیاد کشوری نیز گفت: من در این جلسه یک گزارش تحلیلی از وضعیت نظام آموزش و پرورش در دو بعد داخلی و خارجی ارائه کردم. یکی از مسائلی که جامعه معلمان ما نسبت به آن گلهمند هستند موضوع معیشت و رتبهبندی است و یکی از پیشنهادات این بود که سازوکارها براساس عدالت اجتماعی تعریف شود.
این بانوی نخبه علمی تصریح کرد: اینکه بعد از فروکش کردن بیماری کرونا یکی از نخستین جلسات رهبری با نخبگان علمی کشور بود، پیامهای بسیار امیدبخش و مهمی دارد و انشاءالله که بتوانیم طبق افقی که مقام معظم رهبری نیز تبیین کردند، اینکه 50 سال آینده را اینطور ببینیم که دیگران برای علمآموزی زبان فارسی بیاموزند، بهسمت تشکیل تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم و پاسخگوی مطالبات مقام معظم رهبری باشیم.
"محمد امینی رعیا"یکی دیگر از سخنرانان جلسه دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری گفت: من بهشخصه ذهنم بسیار درگیر بود که صحبتهای من بسیار مهم باشد از این منظر که شما مقابل مقام اول کشور صحبت میکنید و باید حرفها و نکاتی را مطرح کنید که در آن جایگاه و در آن شأنیت قابل توجه باشد. موضوع دیگر این بود که این دیدار مورد توجه رسانهها، عموم جامعه و مسئولان مختلف است و باید حرفها بسیار مؤثر و دقیق باشد.
امینی رعیا گفت: در جلسه اولی که 13 نفر حضور داشتند و قرار بود که منتخبانی از بین آنها برای سخنرانی در جلسه انتخاب شوند هر نفر کلیاتی از متن خود را ارائه کرد و توصیههایی نیز به ما شد که البته تأکید کردند که "این توصیهها اختیاری است و میتوانید به آنها توجه کنید یا توجه نکنید و این توصیهها با توجه به تجارب گذشته و برای بهتر شدن متن و ارائه در جلسه شده است."