مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه خبر داد:

پایان سرما در کلاس‌های درس کرمانشاه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 316080|20:22 - 1403/09/10
نسخه چاپی
پایان سرما در کلاس‌های درس کرمانشاه
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه در حال حاضر می‌توانیم با اطمینان بگوییم که همه مدارس استان کرمانشاه به سیستم‌های گرمایشی استاندارد و ایمن مجهز شده‌اند.

مرزبان نظری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: از ابتدای طرح استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس در سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۴۰۱ تعداد ۲ هزار و ۱۶۲ مدرسه با ۶ هزار و ۴۵۱ کلاس درس در استان کرمانشاه به سیستم‌های گرمایشی استاندارد و ایمن مجهز شده‌اند؛ این اقدامات با صرف اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان انجام شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز تعمیرات اساسی و گازکشی تعداد ۴۶۷ مدرسه شهری و روستایی با یک هزار و ۸۶۰ کلاس درس و با صرف مبلغ ۴۵ میلیارد تومان به انجام رسیده است؛ خوشبختانه در حال حاضر می‌توانیم با اطمینان بگوییم که همه مدارس استان کرمانشاه به سیستم‌های گرمایشی استاندارد و ایمن مجهز شده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دقیق و نظارت مستمر بر اجرای طرح‌های استانداردسازی مدارس، تأکید کرد: همه مدارس استان کرمانشاه تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند؛ البته طبیعی است که در برخی مدارس قدیمی‌تر، ممکن است نیاز به تعمیرات دوره‌ای و نگهداری بیشتر باشد که این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد.

نظری افزود: در حال حاضر در سطح استان کرمانشاه، ۲ هزار و ۹۷۴ فضای آموزشی با ۱۵ هزار و ۳۲۸ کلاس درس وجود دارد؛ در سال جاری نیز تعداد قابل توجهی پروژه آموزشی و پرورشی در دست اجرا است که با بهره‌برداری از آن‌ها، بر تعداد کلاس‌های درس استان افزوده خواهد شد.

وی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح شهید پناهی، تعداد ۱۰۷ مدرسه کانکسی با جمعیت بیش از ۱۰ دانش‌آموز در استان کرمانشاه شناسایی و با ساخت مدارس استاندارد جایگزین شدند؛ در حال حاضر هیچ مدرسه کانکسی با جمعیت بیش از ۱۰ دانش‌آموز در استان کرمانشاه وجود ندارد.

به گفته نظری هم‌اکنون تعداد ۱۲۰ پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با ۴۲۴ کلاس درس و زیربنای ۵۹ هزار و ۵۱۵ مترمربع در استان کرمانشاه در حال اجرا است که خوشبختانه میانگین پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها به ۶۰ درصد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز همواره یار و یاور آموزش و پرورش بوده‌اند و نقش بسیار مهمی در توسعه فضاهای آموزشی استان کرمانشاه داشته‌اند، خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر، شاهد مشارکت چشمگیر خیرین در ساخت و تجهیز مدارس بوده‌ایم؛ در سال گذشته و امسال نیز خیرین تعهدات مالی قابل توجهی برای ساخت و تجهیز مدارس استان داشته‌اند که از این بابت از آن‌ها سپاسگزاریم.

نظری عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، در جریان بیست و پنجمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز، تعداد ۱۰۴ پروژه با مبلغ تعهد ۷۳۰ میلیارد ریال به ثبت رسید و همچنین در سال جاری، در بیست و ششمین جشنواره، تعداد ۱۳ پروژه با مبلغ تعهد ۴۹۰ میلیارد ریال به این لیست اضافه شده است؛ این مشارکت‌های ارزشمند، نقش به‌سزایی در توسعه و تجهیز مدارس استان داشته است.

 

انتهای خبر/