به گزارش امروله ، در حکم حسین سیماییصراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به جمال فتحاللهی سرپرست دانشگاه رازی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم بهعنوان «سرپرست دانشگاه رازی» منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان، سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
در بخش دیگری از این حکم آمده است: امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید، توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
جمال فتحاللهی متولد ۱۳۵۳ در شهر فسا و دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی است.
وی دانشآموخته کارشناسی اقتصاد نظری دانشگاه شیراز، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد و دکترای اقتصاد دانشگاه مفید است.
از سوابق اجرایی وی میتوان به ریاست دانشگاه فسا، ریاست گروه مطالعات اقتصادی و مدیر آموزش و پژوهش سازمان برنامه و بودجه استان هرمزگان، مجری مطالعات آمایش استان کرمانشاه (۱۳۹۷-۱۳۹۳)، مدیر حوزه ریاست و مشاور رئیس دانشگاه رازی (مهرماه ۱۳۹۳ تا دیماه ۱۳۹۶) و معاون اداری، مالی دانشگاه رازی اشاره کرد.
فتحاللهی همچنین دارای ۶۰ مقاله علمی – پژوهشی ارائه شده در همایشهای داخلی و خارجی و مجری ۳۱ طرح پژوهشی در سطوح ملی و استانی است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانهای از تلاشهای محمدنبی احمدی، رئیس سابق دانشگاه رازی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
دانشگاه رازی کرمانشاه از وجود ۴۶۲ عضو هیأت علمی آموزشی و پژوهشی برخوردار است که از این تعداد هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی است.
گفتنی است در حال حاضر دانشگاه رازی کرمانشاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو دارد که از این تعداد ۷ هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجو ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.
دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم عبدالعلی گویا آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
منبع: مرصاد
انتهای خبر/