مدیرکل اموال تملیکی استان کرمانشاه مطرح کرد:  

فروش اموال تملیکی گامی مؤثر در اقتصاد

سرویس: اقتصادیکد خبر: 316307|21:59 - 1403/10/19
نسخه چاپی
فروش اموال تملیکی گامی مؤثر در اقتصاد
مدیرکل اموال تملیکی استان کرمانشاه گفت: فروش اموال تملیکی، با استفاده از سامانه‌های شفافیت‌محور، به‌عنوان منبع مالی مؤثر، هر ماه برگزار شده و شفافیت و دسترسی عموم مردم را تسهیل می‌کند

به گزارش امروله ،محمد باپیرزاده در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: اموال تملیکی شامل اقلام مختلفی است که در دسته‌بندی‌های گوناگونی از جمله مواد شیمیایی، لوازم خودرو، البسه و پارچه قرار می‌گیرند؛ بخشی از این اموال در جریان مبارزه با قاچاق کشف و ضبط می‌شود که این مسئله در راستای مقابله با قاچاق کالاهای غیرمجاز صورت می‌گیرد. 

مدیرکل اموال تملیکی استان کرمانشاه افزود: خوشبختانه در این زمینه، چالش‌های خاصی وجود ندارد و اقدامات صورت گرفته به‌طور قابل توجهی موفق بوده است. 

وی به کاهش چشمگیر مسیر قاچاق در منطقه غرب کشور اشاره کرد و افزود: این موفقیت ناشی از پیگیری‌های جدی و هماهنگی میان واحدهای انتظامی و نظامی در استان کرمانشاه و سایر مناطق مرزی است. 

باپیرزاده اذعان کرد: اگرچه مسیرهای قاچاق از غرب کشور به سمت مناطق مرکزی به شدت کاهش یافته است، اما ممکن است برخی مسیرهای جدید از مناطق جنوبی کشور به‌عنوان جایگزین مطرح شوند که این امر نیازمند اقدامات پیشگیرانه و هوشیاری بیشتر است. 

مدیرکل اموال تملیکی استان کرمانشاه در ادامه به موضوع تأمین منابع مالی از طریق فروش اموال تملیکی پرداخت و گفت: این اموال پس از صدور حکم از سوی مراجع قضائی یا تعزیرات حکومتی به مزایده گذاشته می‌شوند. 

وی اذعان کرد: مزایده‌ها به‌طور شفاف و از طریق سامانه‌های شفافیت‌محور انجام می‌گیرد، در این فرآیند، ۹۹ درصد اموال تملیکی از طریق سامانه‌های آنلاین به مزایده گذاشته می‌شوند و وجوه حاصل از آن‌ها به خزانه‌داری کل کشور واریز می‌شود که به‌عنوان یک منبع مالی مهم برای تأمین درآمدهای دولت محسوب می‌شود. 

باپیرزاده تأکید کرد: همه مراحل فرایند فروش اموال تملیکی از طریق سامانه ستاد دولت انجام می‌شود تا شفافیت بیشتری در این زمینه ایجاد شود، اطلاعات دقیق و شفاف در مورد مشخصات کالاها و قیمت‌گذاری‌ها در این سامانه منعکس می‌شود و مردم می‌توانند به راحتی در مزایده‌ها شرکت کنند. این مزایده‌ها به‌طور ماهانه و در سطح ملی برگزار می‌شوند و مسئولیت برگزاری آن‌ها در هر استان بر عهده مراکز استان‌ها است. 

وی ادامه داد: این روش نه‌تنها موجب افزایش شفافیت در روند فروش اموال تملیکی می‌شود، بلکه دسترسی عموم مردم به این فرآیند را تسهیل کرده است، با تداوم این روند، مردم بیشتری از طریق این مزایده‌ها به خرید کالاهای تملیکی دسترسی پیدا کنند و در عین حال، منابع مالی لازم برای تأمین هزینه‌های دولت تأمین شود. 

مدیرکل اموال تملیکی استان کرمانشاه در پایان گفت: این اقدامات، علاوه بر کاهش قاچاق و افزایش شفافیت در فرآیند فروش، کمک شایانی به اقتصاد کشور خواهد کرد و نقش مؤثری در ارتقای امنیت اقتصادی و مالی خواهد داشت.

انتهای خبر/