مواد لازم:
4 بسته پودر ژله به رنگ ها و طعم های مختلف (لیمویی، نارنجی، سبز، قرمز)
4 بسته پودر ژلاتین غیرطعم دار
1 قوطی شیر غلیظ شیرین شده
آب جوش
بدین ترتیب دسری با 4 لایه ژله و 3 لایه شیر مطابق شکل دارید.
دستور تهیه لایه ژله ای:
یک بسته پودر ژله را با نیم بسته ژلاتین مخلوط کنید. 1 فنجان آب جوش روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا حل شود.
بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس داخل ظرف پیرکس بریزید.
15 دقیقه در یخچال بگذارید تا برای لایه بعدی به اندازه کافی سفت شود.
دستور تهیه لایه شیری:
در کاسه بزرگی، 1 قوطی شیر غلیظ شیرین را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، نیم فنجان آب سرد بریزید. حالا دو بسته پودر ژلاتین را کم کم به آب اضافه کنید. بگذارید 2 تا 3 دقیقه بماند و ژلاتین شکل بگیرد. نیم فنجان آب جوش را به آن اضافه کنید تا حل شود.
حالا ژلاتین حل شده را با مخلوط شیر ترکیب کنید.
این برای شما 3 فنجان مخلوط شیر فراهم می کند. هر لایه از ژله یک فنجان مخلوط شیر لازم دارد.
بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس آن را روی لایه ژله بریزید. 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا برای لایه بعدی سفت شود.
همین کارهایی که برای لایه ژله ای و لایه شیری انجام دادید برای بقیه لایه ها تکرار کنید.
سپس ژله را در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد و آن را به شکل مکعب یا شکل های دلخواهتان برش بزنید و سرو کنید
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد