مافيا بازي اصلاح طلبان در شوراي شهر منحله

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 11012|08:03 - 1392/02/25
نسخه چاپی
به گزارش مشرق کیهان در ویژه های خود نوشت:

کيهان چي فکر مي‌کند؟يعني اپوزيسيون گاگول است؟!

شبکه صهيونيستي بالاترين 20 دليل براي تحريم انتخابات را برشمرد و از جمله حمايت کيهان از مشارکت عمومي در اين حماسه را يکي از دلايل خود عنوان کرد.اين شبکه صهيونيستي دلايل زير را علت مخالفت خود برشمرده است:

 1- مگه ر‌ا‌ي‌ها را مي‌شمارند؟،2- کيهان داره داد ميزنه که برين راي بدين، 3- استدلال‌هاي خنده‌دار مي‌کنند که با راي دادن همه چيز متحول خواهد شد، 4- ما رو ببخشيد گاگول فرض کردن، 5- مردم براي هاشمي نمي‌ريزن تو خيابون، 6- چند ساله دارن نقشه مي‌کشن چطور مارو بکشونن پاي صندوق، اين خودش اهميت تحريم رو نشون ميده.

بالاترين در ادامه دلايل مشعشع خود مي‌افزايد: تحريم گسترده نشون ميده شعور داريم، تحريم گسترده نشون ميده هنوز بر عليه رژيم متحد هستيم و به کشته‌هامون خيانت نمي‌کنيم.

سايت ميرحسين: نامزدي هاشمي چنگي به دل مردم نزد

يک پايگاه اينترنتي وابسته به فتنه سبز که نظرات ميرحسين موسوي را نمايندگي مي‌کند و از پاريس مديريت مي‌شود، در گزارشي نوشت: شور و شوقي که ورود هاشمي در ميان اصلاح‌طلبان و عده‌اي از روشنفکران ايجاد کرده، در ميان مردم ديده نمي‌شود.

کلمه که مدعي است خبرنگارش در سطح شهر با مردم گفت‌وگو کرده، از قول يک مخالف مي‌نويسد: مردم مثل مردم کوفه‌اند[!] من به قبر پدرم بخندم اگر رأي بدم. به رأي من و شما نيست، مثل سال 88 مردم به مردم کوفه مي‌مونند، يه دفعه تو اوج صميميت ميگن بريم رأي بديم. ما مونديم اين ملت [...] چطور با اين گراني و مخارج سنگين زندگي مي‌کنند، صداشون هم درنمياد.

کلمه از قول يک نفر ديگر که بازاري معرفي کرده نوشته‌«هاشمي بياد اوضاع بهتر ميشه اما انگار سنش نمي‌خوره» و از قول ديگري نقل کرده «موسوي اگر دندان رو جيگر مي‌گذاشت الان رئيس‌جمهور مي‌شد. و الان نوبت موسوي بود که زهرش را بريزد.»

اين سايت گروهکي همچنين از قول يک سبز مخالف حضور انتخابات نوشته «اين مردم که من ديدم باز هم رأي مي‌دهند، هر چقدر تو چاه مي‌افتند باز مي‌آيند... اگر هاشمي بخواهد رأي بياورد، رأي قشر سرمايه‌دار را مي‌آورد، قشر فقير به او رأي نمي‌هند. بدبختي همين است».
يادآور مي‌شود استناد سايت گروهکي کلمه به عبارت «مردم کوفه» در حالي است که سران فتنه سبز در ماجراي حرمت‌شکني روز عاشورا (6 دي سال 1388) در صف حرمت‌شکنان ايستادند و خود روي مردم کوفه را به اعتبار تظاهر به خط امام و همراهي با يزيد صفتان سفيد کردند. از جمله شعارهاي مردم در حماسه نهم دي، «لعن علي عدوک يا حسين- خاتمي و کروبي و ميرحسين» بود.

مافيا بازي اصلاح‌طلبان در شوراي شهر منحله تهران

محمود عليزاده طباطبايي در آستانه چهارمين دوره انتخابات شوراي شهر به بازگويي برخي اتفاقات سياه در اولين شوراي شهر تهران و انحلال آن توسط خود اصلاح‌طلبان پرداخت.

وي که خود عضو اولين شوراي شهر تهران بوده، در مصاحبه با تسنيم گفت: زماني که آقاي غرضي و خانم کديور از شوراي شهر استعفا داده و به مجلس رفتند آقاي نوري به اين ماجرا اعتراض داشت، ولي يک مرتبه خود آقاي نوري هم استعفا داد و در تشريح اين کارش مي‌گفت که مجلس ششم مجلس حساسي است، اگر هاشمي رئيس مجلس شود نياز به آن است که من کنارش باشم و با اين توجيه شورا را رها کرد. در حقيقت رفتن آقاي نوري باعث از هم پاشيدن شورا شد.

وي با متهم کردن وزارت کشور خاتمي گفت: در حقيقت آقاي خاتمي مسائل شورا را زياد جدي نگرفت، در دور نخست فعاليت شوراها بيشترين مقاومت از سوي وزارت کشور بود چرا که اين وزارتخانه دوست داشت شهردار را خودش انتخاب کند.

وکيل خانواده هاشمي مي‌افزايد: همان افرادي که الويري را مجبور به استعفا کرده بودند ملک‌مدني را انتخاب کردند، هر بار که انتخاب ملک‌مدني به عنوان شهردار تهران مطرح مي‌شد آقاي عطريانفر با اين موضوع مخالفت مي‌کرد، سال 80 بود که کرباسچي به ملاقات من آمد و پرسيد چرا عطريانفر با انتخاب ملک‌مدني به عنوان شهردار مخالف است؟ اين فرد، مدير است، کرباسچي معتقد بود که عطريانفر فردي را به عنوان شهردار تهران مي‌خواهد که در مشتش جمع شود... يکي از دلايل عمده برکناري ملک‌مدني از شهرداري تهران مقابله با رانت‌خواري اعضاي شوراي شهر بود.

عليزاده طباطبايي اين را هم گفته که «شوراي شهر چالش بسياري با دولت و شهرداري داشت و يک عده منافعي داشتند که اقتضا مي‌کرد اين چالش‌ها باشد، افرادي نيز از بيرون تحريک مي‌کردند بنابراين شاهد بوديم که چه برنامه‌هايي را بر سر ملک‌مدني شهردار وقت تهران پياده کردند. مجلس ششم بايد از شورا تحقيق مي‌کرد، بنده در آن زمان بيان کردم اعضاي تيم تحقيق و تفحص مجلس دنبال فروش تراکم و زد و بند هستند، کروبي رئيس وقت مجلس به بنده گفت اين چه حرفي است که زده‌اي؟ ولي بنده به صورت مستند پروژه‌هايي را که تيم تحقيق و تفحص در ذهن داشتند براي کروبي بازگو کردم.»

با پيروزي‌هاي ارتش ورق برگشت؛مردم سوريه معارضان را خارجي مي‌دانند

يک تحليل‌گر غربي، رايزني‌هاي اخير آمريکا در زمينه جست‌وجوي راه حل سياسي براي بحران سوريه را نتيجه پيروزي‌هاي ارتش و نيروهاي تحت امر بشار اسد توصيف کرد.

جان وايت در مصاحبه با تارنماي تلويزيون روسيه (آرتي) گفت: پيشروي‌هاي اخير ارتش سوريه در بازپس‌گيري مناطق اشغال شده توسط شورشيان آن کشور، غرب را به وحشت انداخت تا رايزني‌هاي جديدي را براي حل بحران سوريه آغاز کنند.

وي گفت: تحولات جديد در سوريه، مقامات کشورهاي غربي را به مسکو کشاند تا دور جديد از مذاکرات مربوط به حل بحران در اين کشور را با مسکو آغاز کنند. از آنجايي که فرايند استقرار صلح در سوريه به نفع غربي‌ها پيش نمي‌رود، مقام‌هاي انگليس، فرانسه و آمريکا وادار شدند به مذاکرات روي آورند.

وي مي‌افزايد: مردم سوريه معتقدند گروه‌هاي نظامي و شبه نظامي که با دولت مرکزي مي‌جنگند خارجياني هستند که از اردن، ترکيه و عراق آمده و هيچ سنخيتي با ملت سوريه ندارند.همچنين به اعتقاد وي، غربي‌ها اميدوارند تا با مذاکره با روس‌ها و جلب نظر آنها، راه‌هاي ارتباطي ميان نيروهاي مقاومت شامل سوريه، ايران و حزب‌الله را در منطقه محدود کنند.

وي افزود: غربي‌ها پيشتر، از طريق پشتيباني مالي و تسليحاتي کشورهايي چون قطر، عربستان سعودي و اردن نفوذ نظامي خود را در سوريه عملي کرده بودند ولي پيشرفت‌هاي اخير ارتش سوريه نه تنها طرح‌هايشان را به بن‌بست کشاند بلکه تبليغات منفي آنها عليه اسد را در ميان مردم سوريه خنثي کرد.

همزمان روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشي تأکيد کرد: سوريه با حمايت ايران و روسيه، روند جنگ را به نفع خود تغيير داده است. بشار اسد با اتخاذ تاکتيک‌هاي تازه در جنگ با شورشيان و به يمن حمايت‌هاي بي‌دريغ ايران و روسيه و نيروهاي حزب‌الله در حال تغيير دادن جريان جنگ است. نيروهاي دولت سوريه با هدايت و انرژي جديدي که اخيراً در نقاط مهم و استراتژيک به دست آورده‌اند، شاهد موفقيت‌هاي بي‌سابقه‌اي بوده‌اند.

در شرق دمشق که اسد در حال بازپس‌گيري آن از دست شورشيان است، «ارتش آزاد سوريه» که خوب سازماندهي نشده است با ميليشياي وابسته به رژيم اسد در حال جنگ است. نيروهاي وفادار به اسد فشار زيادي بر شورشيان در اين ناحيه وارد آورده‌اند و در حال منزوي کردن آنها يکي پس از ديگري و قطع راه‌هاي تدارکاتي آنها هستند. دولت سوريه شبکه‌هاي مردمي را در اطراف شهرهاي دمشق، شهرهاي ساحلي لاذقيه و طرطوس در شمال غرب پايتخت و نقاط شهري که مهم‌ترين راه‌هاي مواصلاتي و تدارکاتي کشورند، داير کرده است.

نيويورک تايمز: تحريم‌ها راه به جايي نبرداما خصومت ايراني‌ها را افزايش مي‌دهد

روزنامه نيويورک‌تايمز تحرکات کنگره براي تشديد تحريم‌ها عليه ايران را باعث سرسختي بيشتر مواضع جمهوري اسلامي عنوان کرد.
اين روزنامه در گزارشي نوشت: قانونگذاري جديد کنگره آمريکا براي مسدود کردن ذخاير ارزي ايران در خارج هم حامل پيام منفي براي رهبران ايران است و ايراني‌ها را بر سر مواضعشان محکم خواهد کرد و هم خطر افزايش خصومت ايرانيان با غرب را به دنبال دارد.

روزنامه نيويورک تايمز روز پنج‌شنبه در گزارشي به قلم «ريک گلدستون» ضمن اشاره به قانون جديد در دست تصويب کنگره آمريکا مبني بر قطع ذخاير ارزي ايران در بانک‌هاي خارجي، تحليل منتقدان را پيرامون اين قانون جديد منعکس کرده است. کنگره مي‌گويد که ايران قادر است با بهره‌برداري از ذخاير ارزي خود در بانک‌هاي خارجي حتي بدترين اثرات تحريم‌ها را هم خنثي سازد، چرا که اين ذخاير ارزي خارج از دسترس محدوديت‌هاي اعمال شده است.

بر اين اساس، جمعي از سناتورها از هر دو جناح حاکم بر کنگره، قانوني را براي تصويب تسليم سنا کرده‌اند که در صورت تصويب، دسترسي ايران به ذخاير ارزي‌اش در بانک‌هاي خارجي را که بالغ بر 100 ميليارد دلار مي‌شود و بيشتر به يورو مي‌باشد، قطع مي‌کند.
با تصويب اين قانون، هر موسسه مالي خارجي که قراردادهاي مالي به نفع «بانک مرکزي ايران» و يا هر شخصيت ايراني که نامش در فهرست سياه تحريم‌ها گنجانده شده، منعقد کند با اقدامات تنبيهي روبرو خواهد شد.

اين روزنامه مي‌نويسد: منتقدان مي‌گويند که قانون جديد خطر خصومت ايرانيان را با غرب به دنبال دارد چرا که آنها را متقاعد مي‌سازد نيت واقعي تحريم‌ها مذاکرات هسته‌اي نيست بلکه تغيير رژيم است. به اعتقاد منتقدان، قانون جديد کنگره به جاي آن که بر رهبران ايران براي انعطاف بيشتر فشار وارد آورد، صرفا آنها را بر ايستادگي بر سر مواضعشان محکم‌تر مي‌کند.نيويورک تايمز تصريح کرد: تحرکات اخير در حالي انجام مي‌شود که اکنون کار اين تحريم‌ها در متقاعد کردن ايران به عقب‌نشيني زير سؤال است.

اردوغان چوب مشورت‌هاي قطر و عربستان را مي‌خورد

يک روزنامه لبناني در گزارشي نوشت اردوغان در پروژه احياي امپراتوري عثماني به پايان خط رسيده است.
روزنامه الاخبار نوشت: اردوغان در مصاحبه با شبکه ان‌بي‌سي گفته بود اگر واشنگتن تصميم به مداخله نظامي در سوريه بگيرد، ترکيه در خط مقدم خواهد بود اما بلافاصله مشاور وي تصريح کرد که منظور اردوغان احتمال استفاده حکومت سوريه از سلاح شيميايي بوده است.
الاخبار مي‌افزايد: در ديدار وزير امور خارجه آمريکا با وزير امور خارجه روسيه دو طرف توافق کردند تا همه تلاش‌هاي خود را به کار بگيرند تا در پايان ماه جاري ميلادي نشستي ويژه براي حل بحران سوريه تشکيل شود.

اردوغان و وزير امور خارجه او از مخالفان سرسخت اين نشست هستند چرا که در اين صورت ثابت مي‌شود سياست‌هاي آنها در سوريه همگي شکست خورده است. مي‌توان گفت آرزوي اردوغاني با برگزاري نشست بين‌المللي ويژه سوريه به پايان راه مي‌رسد، به ويژه اگر بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه در منصبش باقي بماند.

در آن صورت همه مجبور خواهند شد تا در سياست‌ها و حساب و کتاب‌هاي سابق خود در مورد سوريه و به طور کل منطقه تجديدنظر کنند به ويژه پس از آن که با حمايت منطقه‌اي (ايران و حزب‌الله) و بين‌المللي (روسيه و چين) ثبات مجددا به سوريه بازگردد. اسد ثابت کرد از بسياري که در اين بازي شکست خورده‌اند باهوشتر است و براي سوريه و از طريق آن کل منطقه حساب‌هاي بسيار دقيق‌تري دارد.

روزنامه لبناني مي‌افزايد: سؤالي که الان مطرح است، اين است که اردوغان چگونه مي‌خواهد براي خطاي فاحشي که در سوريه مرتکب شده، افکار عمومي ترکيه را قانع کند. همچنين برايش بسيار سخت خواهد بود تا از عبارات و کلماتي که شخصا عليه اسد به کار برد و نشان داد که همگي نتيجه عکس در بر داشته‌اند، عقب‌نشيني کند، عبارت‌هايي که به اعتقاد بسياري از تحليلگران، سياستمداران و روزنامه‌نگاران ترک و خارجي بيش از همه بيانگر خشم شخصي او بودند. اکنون ثابت شده که اردوغان و داووداوغلو نمي‌فهمند يا نمي‌توانند نشانه‌هايي که از بحران سوريه وجود دارند را درک کنند براي اين که مشاوران آنها را عموما عربستان و قطر و مخالفان نظام سوريه تشکيل داده‌اند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد