آقای تئوریسین جماعت «۹دی» را فراموش کرده است/ فتنه جدید هدف حجاریان

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 112059|08:27 - 1392/10/04
نسخه چاپی

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه احزابخبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات اخیر سعید حجاریان مبنی بر انحلال پارلمان توسط دولت، اظهار داشت: در قانون اساسی تفکیک قوا و حتی نحوه تجدید نظر در قانون اساسی دیده شده است.

وی با تاکید براینکه حجاریان به دنبال کامل کردن جور چین فتنه مجدد است، خاطرنشان کرد: فتنه‌گران می‌خواهند پس از انحلال مجلس آرام آرام به مرجعیت ولی فقیه و رهبری هجوم بیاورند و نظام سکولار را تعقیب کنند اما آقای تئوریسین جماعت 9 دی را از قلم انداخته است.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز مجلس شورای اسلامی را نماد وجدت جمهوری اسلامی دانست و ادامه داد: فتنه‌گران احساس می‌کنند که فضایی برایشان باز شده است به همین دلیل می‌خواهند از نهادهایی که در سال 88 جلوی فتنه‌گری آن‌ها را گرفتند انتقام بگیرند که یکی از این نهاد‌ها مجلس شورای اسلامی است.

حجت‌الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: اصلاح‌طلبان معتقدند که در مقطع فعلی نوعی سه ضلعی هماهنگ به وجود آمده است که عزل و نصب‌های دولت آقای روحانی این اعتقاد را تقویت می‌کند.

به گزارش فارس، سعید حجاریان در گفت‌‌وگو با یک رسانه دولتی با اشاره به طرح برخی موضوعات در مجلس برخلاف روند حرکت دولت، گفته است: نمایندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل کنند و بعد آن وقت ببینند آیا مردم حوزه‌های انتخابیه‌شان آنها را به شهرشان راه می‌دهند؟ اگر این کار را بکنند مردم آنها را حتی به شهرهایشان راه نمی‌دهند. من معتقدم حتی اگر قرار باشد قانون اساسی عوض شود، باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کرده و انتخابات زودهنگام برگزار کند تا مردم مجدداً رای دهند و سیستمی هماهنگ پدید آورند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد