«سامی یوسف» برای طوفان زدگان فیلیپین خواند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 114027|07:21 - 1392/10/08
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، «سامی یوسف»، خواننده‌ انگلیسی که آلبوم‌هایش چند میلیون نسخه فروش دارند‌، به منظور کمک به آسیب‌دیدگان طوفان «هایان» در فیلیپین ترانه‌ای را به نام «امید زنده می‌ماند» منتشر کرد و از مردم خواست با پرداخت هزینه‌ خرید این آهنگ، به این کمپین بپیوندند.

 

یوسف این اقدام را با همکاری برنامه جهانی غذای سازمان ملل انجام داده است.

 

در‌ وب‌سایت این خواننده معروف آمده است: «امید زنده می‌ماند» هدیه‌ی سامی یوسف به میلیون‌ها آسیب دیده‌ طوفان فیلیپین و دعوتی برای هواداران است تا در این امر مشارکت داشته باشند.

 

این هنرمند که به زبان‌های انگلیسی‌، عربی‌، ترکی و فارسی خوانده است‌، در وب‌سایت خود نوشت: قلب من هم مثل دیگران درد می‌گیرد وقتی به افرادی فکر می‌کنم که خانواده‌، دوستان و همسایگانشان را در این بلای طبیعی از دست داده و در اندک ساعتی خود را غرق در غم و اندوه یافته‌اند.

 

وی ادامه داد: این ترانه ادای احترام من به شجاعت آنها و فراخوانی است برای یکپارچگی جهانی‌، چرا که ما قادریم در این مسیر حرکتی انجام دهیم.

 

طوفان «هایان» هشتم نوامبر مناطق مرکزی کشور فیلیپین را درنوردید و جان بسیاری را گرفت. میلیون‌ها فیلیپینی هم اکنون نیازمند کمک‌های اولیه و غذا هستند. برنامه جهانی غذای سازمان ملل از نهادهای بین‌المللی است که کمک‌های غذایی را به آسیب دیدگان این حادثه می‌رساند.

 

سامی یوسف که به عنوان خواننده و آهنگساز مسلمان در جهان شناخته می‌شود،‌ از سوی مجله معروف «تایم» به بزرگترین ستاره راک اسلام ملقب شد. گاردین هم وی را مشهورترین مسلمان انگلیسی جهان خوانده است. وی یکی از چهره‌های شاخص دنیای هنر است که با سازمان ملل همکاری می‌کند.

 

ویدیو کلیپ «پیمان‌های فراموش شده»ی او که برای حمایت از مردم قحطی‌زده‌ شاخ آفریقا منتشر شد، از سال 2012 تاکنون پنج میلیون بار از «یوتیوب» دانلود شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد