لزوم پرداخت سرانه مدارس در آینده نزدیک

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 115445|07:29 - 1392/10/12
نسخه چاپی

عبدالوحید فیاضی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعیخبرگزاری فارسدر خصوص اخذ وجه در مدارس اظهار داشت: ما همچنان اعلام می‌کنیم اخذ اجباری وجه از اولیا، غیرقانونی و نادرست است.

وی اضافه کرد: اگر اولیای دانش‌آموزان در این زمینه شکایتی دارند می‌توانند به مراجع ذیربط رجوع کرده و اطلاع‌رسانی کنند تا به این موارد رسیدگی شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص عدم پرداخت سرانه به مدارس گفت: در این زمینه دولت باید بودجه سرانه را هر چه زودتر به وزارت آموزش و پرورش پرداخت کند تا فشار مالی بیشتری به مردم وارد نشود. 

*تنبیه بدنی در مدارس با اصول حرفه‌ای دستگاه تعلیم و تربیت ناسازگار است

فیاضی در خصوص تنبیه بدنی در مدارس تصریح کرد: این عمل غیرقانونی و ممنوع بوده و با اصول حرفه‌ای دستگاه تعلیم و تربیت ناسازگار است.

وی ادامه داد: مدیران مدارس باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند تا از نظر تربیتی، روحی و روانی، آسیبی به دانش‌آموزان وارد نشود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد