حسین علیزاده درباره دیدار رئیس جمهور با هنرمندان، گفت: من صحبتهای آقای روحانی را در آن جلسه نشنیدم، زیرا به به آن جلسه دعوت نداشتم، ما یکسری موضوع انشاء داریم که سالیان سال از روی آن خواندهایم، در حال حاضر هم آقای روحانی روی کار آمدهاند و مردم به ایشان رای دادهاند.
وی افزود: البته مردم همیشه در آرزوی روزهای بهتر رأی میدهند. در زمینه موسیقی هم این اتفاق افتاده است. البته شاید عذرخواهی از اهالی موسیقی هم کافی نباشد. زیرا در این سالها به اهالی موسیقی توهین شد.
این آهنگساز اظهار کرد: از آمدن آقای روحانی خوشحال شدیم، زیرا پس از آن، آقای مرادخانی روی کار آمد، این خبر خوب بود اما در حد یک خبر خوب باقی ماند، زیرا هنوز اتفاق خوبی برای موسیقی نیفتاده است و صحبتی هم در این راستا نشده، بلکه تازه پیروز ارجمند به عنوان مدیر کل دفتر موسیقی انتخاب شده است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد