سیروس نیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه مازندران، حجم مخازن 10 سد مازندران را 320 میلیون متر مکعب، اعلام و اظهار کرد: 10 سد مخزنی در دست بهره برداری در مازندران وجود دارد که این سدها قادرند سالانه 420 میلیون متر مکعب آب را تنظیم و در اختیار کشاورزی و شرب استان قرار دهند.
وی افزود: 76 درصد حجم مخزن سد شهید رجایی و 85 درصد مخزن سد البرز آبگیری شده است. میزان آبگیری دو سد شهید رجایی ساری و البرز سوادکوه که مهمترین سدهای در دست بهره برداری استان است به ترتیب 124 و 129 میلیون متر مکعب بوده است.
نیری با اشاره به اتمام فصل زراعی گذشته در شهریور امسال اظهار کرد: شرکت آب منطقهای مازندران با تمهیدات اتخاذ شده توانست آبگیری سدهای استان را بلافاصله آغاز کند و تاکنون 265 میلیون مترمکعب آب در مخازن سدهای استان ذخیره شده است. امیدواریم با بارش مناسب و در پی آن آب دهی رودخانههای تجن و بابل رود شاهد آبگیری کامل این سدها در اوایل سال آینده باشیم.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد