به گزارشخبرگزاری فارساز قم، رسول سنایی راد در نشستی از سلسله نشستهای بصیرت که شب گذشته با حضور جمعی از طلاب حوزه علمیه قم در مسجد امیرالمؤمنین (ع) شهرک مهدیه برگزار شد با بیان اینکه فردی که در انتخابات پیروز میشود باید حماسه ساز باشد و نه حماسه سوز اظهار داشت: کسی باید بیاید که روحیه همراهی با نظام و مقام معظم رهبری را داشته باشد و پر کار و پر توان در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور قدم بردارد.
وی ادامه داد: امروز در کشور سه هدف جدی را دنبال میکنیم، مهمترین این اهداف حفظ آرامش در کشور است، امروز میبینیم دشمن به دنبال تولید نارضایتی اجتماعی در کشور است، این نارضایتی به مراتب از نارضایتی سیاسی خطرناکتر است.
رییس دفتر سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: مقام معظم رهبری در سال 88 راهبرد جذب حداکثری و دفع حداقلی را توصیه کردند و همین امر نیز به وقوع پیوست و همه اقشار جامعه با سلایق گوناگون در انتخابات شرکت کردند، به طوری که امروز میبینیم فتنه گران دیگر به دنبال تحریم انتخابات نیستند و بیانیه میدهند که حاضرند در انتخابات شرکت کنند و این نشان میدهد خط آنها به بن بست خورده است.
سنائی راد با اشاره به اینکه کسانی که چند سال پیش هاشمی را قبول نداشتند و او را عالیجناب سرخ پوش لقب دادند امروز به حمایت از وی میپردازند، تصریح کرد: این امر نشان میدهد مسیر قبلی آنها به بن بست خورده و به دنبال یافتن راهی جدید برای ادامه حیاتشان هستند.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در خصوص حضور تمام جریانها و سلایق سیاسی پایبند به نظام در انتخابات تاکید کرد: این جمله رهبری یعنی نظام به حدی از ثبات رسیده است که فتنهها و انحرافها نتواند در آن اثرگذار باشد، امروز حماسه آفرین اصلی مردم هستند.
رییس دفتر سیاسی سپاه با اشاره به سخنان رهبری در خصوص نامزد اصلح و بهره گیری از نقاط ضعف و قوت رئیس جمهوری فعلی برای تشخیص فرد اصلح به بررسی برخی نقاط قوت و ضعفهای دولت نهم و دهم پرداخت و گفت: آقای احمدی نژاد نقاط قوت زیادی داشتند ولی برخی نقاط ضعفهایی در وی وجود داشت که کلیت دولت را زیر سوال برد. نخستین خصوصیت احمدی نژاد پرکار و پرتلاش بودن وی بود، دومین ویژگی مردمی بودن و ساده زیست بودن او بود که این خصوصیت برگرفته از سیاست دینی ما است. پیامبر و اهل بیت علیهم السلام به صورت ساده زندگی میکردند، ساده زیست بودن و دوری از اشرافی گری حسن و قوت است و باید در تعیین رئیس جمهور بعدی به آن توجه داشته باشیم.
سنایی راد افزود: ویژگی بعدی احمدی نژاد شعار عدالت است، ما سالها در کشور از تبعیض رنج بردیم، بیش از سه هزار آقازاده در لندن تحصیل میکردند و میکنند ولی این امکانات فقط مختص آنها بود نه دیگران، یکی از اهداف بلند برپایی نظام اسلامی در ایران، برقراری عدالت علوی است، همان عدالتی که بعد از گذشت 1400 سال هنوز برخی نویسندگان و سیاستمداران غربی از آن به عنوان عدالت واقعی نام میبرند.
وی گفت: این ویژگی احمدی نژاد حتی اگر شعار بود طرح آن مثبت است و رئیس جمهور آینده حتماً باید این ویژگی را داشته باشد. شجاعت و شهامت از ویژگیهای این دولت بود، کارهایی در دولت نهم و دهم انجام شد که دولتهای پیشین جرات نکردند به سمت آن بروند و لذا این ویژگی نیز برای انتخاب رئیس جمهور بعدی باید لحاظ شود.
رییس دفتر سیاسی سپاه روحیه ایستادن در مقابل نظام استکباری را خصوصیت دیگر احمدی نژاد برشمرد و ابراز داشت: سلطه ستیزی آموزه امام بود، شعار نه غربی و نه شرقی را امام به ما آموخت و امروز کسانی که دم از مذاکره با آمریکا میزنند با این راهبرد اساسی امام فاصله گرفتهاند.
سنائی راد افزود: روحیه خدمت نیز از ویژگیهای این دولت بود، وقتی خدمت در کشور جای خود را به پست و مقام داد و مسئولیت به پرستیژ تبدیل شد، فاصله مردم نیز با مسئولین به همان میزان بیشتر شد، وقتی مسئولیت جای خود را به رانت داد، خدمت به فراموشی سپرده شد، بنابراین روحیه خدمت روحیه مبارکی است و باید در رئیس جمهور بعدی جاری باشد.
وی با بیان اینکه متأسفانه آقای احمدی نژاد ضعفهایی هم داشت که نکات مثبت وی را خدشه دار کرد اظهار داشت: ای کاش احمدی نژاد پایبندی بیشتری به قانون داشت و از قانون بالادستی و چشم انداز 20 ساله تبعیت میکرد، فرد نمیتواند بگوید من خودم تشخیص میدهم و با این استدلال قانون را اجرا نکند، در سال 88 قانونگریزی عدهای ایجاد فتنه کرد.
رییس دفتر سیاسی سپاه با بیان اینکه روزهای آینده روزهای سرنوشت سازی است و برخورد با تعیین صلاحیتها مهم است، بیان داشت: در مقابل نتایج بررسی صلاحیت کاندیداها تسلیم شدن بسیار مهم است، مقام معظم رهبری گفتند من یک رای دارم و کسی از آن با خبر نیست است، ایشان قرار نیست دست کسی را بالا بگیرند و بگویند این فرد من هستم و من این فرد.
سنائی راد ادامه داد: ولایتمداری کاندیداها مهم است، قانون اساسی مشخص کرده که روسای قوا زیر نظر رهبری عمل کنند، قانون اساسی وظایف رهبری را مشخص کرده است، سیاستگذاری کلان نظام با رهبری و اجرایی کردن آن بر عهده رئیس جمهور است، نفر بعدی که در انتخابات پیروز میشود باید از ولایتگریزی بر حذر باشد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه ترجیح منافع و مصالح نظام بر علقههای شخصی از ویژگیهای مهم رئیس جمهوری بعدی است خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید منافع نظام را در نظر بگیرید، ما باید با بهرهگیری از این عوامل به دنبال یافتن اصلح باشیم و به یاری خدا حماسه سیاسی را در بهترین شکل محقق کنیم.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد