" علی نیازی " در گفتگو با امروله عنوان کرد: اداره کتابخانه های شهرستان صحنه توانست رتبه نخست بخش فرهنگی و کودک را در سطح استان کرمانشاه به خود اختصاص دهد.
وی در ادامه گفت : مسئولین فرهنگی باید با یک رویکرد جدید به اشاعه فرهنگ در سطح جامعه بپردازند تا یک جذابیت تمام برای اقشار مختلف جامعه بویژه کودکان ایجاد شود.
نیازی با بیان اینکه کتاب در جامعه نقش مهم و موثری دارد افزود: کتاب یکی از راه های کسب دانایی، توانایی و موفقیت است و آدمی را در فهم و درک درست و تمیز راست از ناراست، مدد میرساند. در واقع، اعتلای فرهنگ کتاب خوانی، پی ریزی بنای توسعه فرهنگی جامعه تلقی میشود و در این جهاد مقدس، همگان از خرد و کلان باید شریک و سهیم باشند و برای این سازندگی رشد، توسعه و معنویت گرایی، از دل و جان مایه بگذارند.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد