درخواست فرانسه از دولت اوکراین برای مذاکره با مخالفان

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 125288|06:49 - 1392/11/04
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری نووستی، در بیانیه‌ای که کاخ الیزه منتشر کرد، فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه از دولت اوکراین درخواست کرد که بدون هیچ درنگی با معترضان به گفت‌وگو بنشیند تا بدین ترتیب آرامش را در کشور برقرار کند.

 

بحران سیاسی که از اواخر نوامبر 2013 اوکراین را درگیر خود کرده است، در ژانویه 2014 با تصویب قانون ضد شورش گسترده‌تر شد.

 

در جریان این اعتراضات مخالفان اوکراینی با ایجاد موانع در خیابان‌ها به سمت نیروهای پلیس سنگ، گاز اشک‌آور و کوکتل مولوتوف پرتاب کردند. ماموران پلیس نیز این اجازه را داشتند که از بمب‌های اشک‌آور و صوتی استفاده کنند.

 

به گزارش وزارت کشور اوکراین، 218 تن از نیروهای پلیس در جریان درگیری‌های 19 ژانویه زخمی و 70 تن از مخالفان دستگیر شدند. دو تن نیز در جریان این درگیری‌ها کشته شدند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد