«عادل سماره» اندیشمند اسلامی و سردبیر مجله «کنعان» در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری فارسدررام اللهاظهارداشت: انتخابات ریاست جمهوری ایران به مثابه محور تعیین آینده منطقه ای پرتنش خواهد بود که سخت در معرض دخالتهای غربی قرار گرفته است.
انتخابات در ایران سیاست داخلی و خارجی آن را تغییری نمی دهد
این اندیشمند فلسطینی اظهارداشت: انتخابات ریاست جمهوری ایران نه در سیاست داخلی و نه سیاست خارجی آن تغییری ایجاد نخواهد کرد اما حمایت آن از محور مقاومت در برابر صهیونیست ها را دو چندان کرده و ائتلاف های جدیدی را در منطقه شکل خواهد داد به ویژه اگر سوریه بتواند بحران موجود را پشت سر بگذارد و به این ترتیب غرب در نقشه سرنگونی بشار اسد ناکام بماند.
وی گفت: اینانتخابات در مقایسه با دور قبل، با انقلاب داخلی معکوس همراه نخواهد بود با این وجود تردیدی نیست که غرب از مزدوران خود برای ایجاد ناآرامی و سروصدا در جریان انتخابات استفاده خواهد کرد تا به این ترتیب ایران را دستخوش تنش سازد.
سماره با اشاره به نقش محوری و تعیین کننده ایران در رخدادهای منطقه ای تصریح کرد: هرچند ایران به دلیل تحریم های اقتصادی و اجتماعی غرب با مشکل روبه رو شده است اما حضور آن در منطقه حائز اهمیت بوده و در این شرایط نیز انتخابات به مثابه چالش واقعی است که توان بالای مردم ایران برای مقاومت در برابر این تحریم ها را به نمایش می گذارد.
انتخابات ایران به مثابه قطب نمای جهانی است
وی افزود: انتخابات ریاست جمهوری در ایران به مثابه قطب نمای واقعی برای جهان است به این معنی که توجه جهان به سمت ملت ایران و توان آن برای مقابله با چالش های خارجی و تحریم های موجود جلب شده است از همین رو همه این انتخابات را محور تمام مسائل مهم منطقه و نیز جهان می دانند.
سماره در توضیح این مطلب گفت: آینده منطقه در گروی این انتخابات و نحوه برخورد رئیس جمهور جدید ایران با شرایط کنونی منطقه خاورمیانه است و کشورهای منطقه نیز با دقت به ایران چشم دوخته اند تا بدانند برای حل مشکلات منطقه ای چه می کند.
وی رئیس جمهور آینده ایران را به لزوم حمایت از فقرا و تقویت پایداری آنان ونیز توسعه محور مقاومت فراخوانده و ابراز امیدواری کرد که پس از پیروزی سوریه بر بحرانی که در آن به سر می برد، مقاومت دامنه گسترده تری پیدا کند.
ائتلاف ایرانی – عربی شکل می گیرد
سماره پیش بینی کرد که پیروزی سوریه بر بحران موجود ائتلاف ایرانی- عربی برای در هم کوبیدن نیروهای استعمار گر را به دنبال خواهد داشت.
این اندیشمند فلسطینی یادآور شد که برخی کشورهای عربی، مرزهای خود را به سوی عوامل خرابکاری و تروریستی گشوده و اجازه دادند که آنان وارد خاک سوریه شوند تا علیه ملت و ارتش آن مبارزه کنند بنابراین این سوال مطرح است که در این شرایط چرا برخی عربها از موضع حزب الله و مبارزه آن به با این عوامل خرابکاری، ابراز نارضایتی و شگفتی کرده اند؟
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد