پياده روي ۱۷۰۰ كيلومتري زوار عراقي به شوق امام رئوف

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 156512|07:10 - 1392/12/16
نسخه چاپی
عشق به ثامن‌الحجج (ع) گروهي از زوار عراقي را با پاي پياده از نجف اشرف راهي سرزمين توس كرده است تا در سالروز شهادت بي‌بي دو عالم (س) اوج ارادت قلبي خويش را به ساحت ضامن آهو نشان دهند.

حدود ۵۰۰ نفر از زوار عراقي كه از عتبه علويه نجف اشرف و كربلاي معلي با پاي پياده عازم قصد سفر به بارگاه منور ثامن‌الحجج (ع) كردند، بعد از عبور از مرز مهران با پاي پياده از شهرهاي مختلف كشورمان عبور كردند و بعد از سه روز اقامت در شهر اراك، هم اينك در شهر قم مستقر هستند.

اين تعداد زوار رضوي عراقي در قالب گروه‌هاي ۱۳۰، ۸۰، ۱۱۰ و دو گروه ۲۵ نفره كه از پيرمردان حدود سني ۶۵ تا ۸۰ سال را تشكيل مي‌دهند، طبق برنامه از پيش‌ تعيين شده پس از ۴۶ روز پياده‌روي كه حدود هزار و ۷۰۰ كيلومتر مي‌شود، در روز سوم ربيع‌الثاني همزمان با سالروز شهادت حضرت صديقه كبري (س) به پابوس مزار منور حضرت علي‌بن موسي‌ الرضا (ع) نائل مي‌شوند.

گروه نخست هم اينك به حرم امام خميني (ره) رسیده اند و دیشب زيارت عاشورا را در حرم حضرت عبدالعظيم الحسني (ع) قرائت کردند.

از نكات جالب توجه اين مراسم معنوي پياده‌روي، تقبل هزينه‌هاي آن از سوي مردم خير ايراني است كه به كربلا مشرف شدند، به گونه‌اي كه پس از عبور زوار عراقي از مرز مهران تمام هزينه‌هاي جاري از سوي خيران ايراني تأمين شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد