سومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر تا روز دوشنبه تمدید شد

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 160016|06:52 - 1392/12/22
نسخه چاپی

حمید قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس، گفت: به دلیل استقبال مردم و تقاضاهای زیادی که برای تمدید مدت زمان برگزاری جشنواره وجود داشت، جشنواره‌ بین‌المللی مد و لباس فجر تا روز دوشنبه به کار خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: امروز (پنجشنبه) نیز طی مراسمی به افرادی که اثر انها طبق نظر هیأت داوران جشنواره واجد شرایط بوده‌ است، گواهی مالکیت معنوی اعطا می‌شود.

دبیر جشنواره مد و لباس فجر اظهار داشت: این گواهینامه‌ها از سوی دفتر بنیاد ملی مد و لباس و دفتر حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به حدود 160 اثر اعطا می‌شود.

قبادی خاطرنشان کرد: اعطای نشان مالکیت معنوی بر اساس ماده 4 قانون ساماندهی مد و لباس به کارگروه ساماندهی مد و لباس سپرده شده بود که خوشبختانه این امر نیز محقق شد.

به گزارش فارس، سومین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر از تاریخ 15 اسفند در تالار وحدت تهران افتتاح شد و تا روز دوشنبه 26 اسفند برای بازدید عموم دایر خواهد بود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد