به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه کرمانشاه، مهندس ابراهیم رضایی بابادی در دیدار با کودکان بیسرپرست و تحت پوشش بهزیستی افزود: مسئولان و مدیران وظیفه دارند که نسبت به کودکان بیسرپرست نهایت همکاری و مساعدت را داشته باشند.
وی اظهارکرد: اهمیت دادن به درس باید سرلوحه کارهای این نوجوانان و جوانان قرار بگیرد و مسئولان بهزیستی و مربیان آنها باید تمام تلاش خود را برای آموزش هر چه بهتر این عزیزان بکار بگیرند.
رضاییبابادی با بیان اینکه ورود به دانشگاه کار سختی نیست، گفت: این عزیزان باید سعی کنند تا در کنار درس و تحصیلات یک حرفه نیز فرا بگیرند.
وی با بیان اینکه فراگیری یک حرفه در کنار درس و تحصیل موجب بالارفتن ظرفیت و کارآیی افراد میشود، گفت: استقلال و روی پای خود ایستادن مهمترین اصل در زندگی است و باید توجه داشت که وضعیت و آینده کودکان بیسرپرست اهمیت بسیاری دارد و در این راستا هر اقدامی لازم باشد، انجام میدهیم.
استاندار کرمانشاه به همراه مدیرکل بهزیستی استان و مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری کرمانشاه از دو مرکز نگهداری کودکان دختر و پسر زیر پوشش ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه بازدید کردند و در این دیدار کودکان این مراکز با استاندار کرمانشاه به گفتوگو پرداختند و هدایایی از استاندار بهمناسبت سال نو دریافت کردند.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد