عزت ایران را فدای نان و اقتصاد نمی کنم

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 16317|22:53 - 1392/03/08
نسخه چاپی

محمدباقر قالیباف گفت: مردم ما مردمی هستند که می‌خواهند همیشه عزتشان در مقابل ظالمین حفظ شود؛ بنابراین ما هیچ‌گاه عزت مردم را نمی‌دهیم که نان و اقتصاد را حل کنیم.

 به گزارش ایسنا، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه دیدگاه در شبکه اول سیما، درباره برنامه‌های خود اظهار کرد: حرف زدن برای من کار سختی است، زیرا من اینگونه تربیت شده‌ام که عمل کنم.

 وی خطاب به ملت ایران ادامه داد: با هر امکانی که در اختیار دارید صدای من را ضبط کنید، زیرا دوست دارم حرف‌هایم به عنوان امانت نزد شما بماند چون من و شما با یکدیگر کار داریم و این حق شماست که حق خود را از من مطالبه کنید.

 شهردار تهران تصریح کرد: در طول خدمتم و مسئولیت‌های متفاوتی که داشتم با مردم حرف زدم اما به نوعی متفاوت. شاید جوانان یادشان نیاید اما من زمانی که رییس پلیس کشور بودم، وضعیت پلیس، وضعیت خوبی نبود. در آن زمان فاصله میان پلیس و مردم زیاد بود اما من این فاصله را کم کردم. در آن زمان طبق عادت خود به سراغ نخبگان و بزرگان رفتم اما احساس کردم که آنها دوست ندارند در محیط پلیس با من صحبت کنند؛ بنابراین من به سمت آنها رفتم اما باز هم همین احساس به وجود آمد، پس به محیط دیگری رفتیم و با یکدیگر صحبت کردیم. همچنین من با مردم کم کم صحبت کردم. شاید امروز نوع صحبت کردن پلیس 110، نوع صحبت کردن من باشد.

 این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "بر این باور هستم که رییس‌جمهور نیازمند شعار و حرف نیست"، افزود: رییس‌جمهور لازم نیست نظریه‌پرداز باشد. امروز توقع مردم از رییس قوه مجریه این است که با کار و خدمتش با مردم صحبت کند که البته این خواسته، خواسته به حقی است، لذا جا دارد در اینجا از تمامی روسای جمهور تشکر کنم، اما واقعیت این است که اقداماتی که انجام شد با توجه به بضاعت دولت، کافی نبوده و همچنین اقدامات باید در شأن و منزلت این ملت بزرگ باشد.

 قالیباف با بیان اینکه "زندگی من همیشه در کار گره خورده است"، تصریح کرد: من از دوران دبستان اینگونه بوده‌ام که کار و زندگی‌ام در کنار هم بود.

 

شهردار تهران همچنین با اشاره به دوران دفاع مقدس اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس خیلی چیزها را یاد گرفتیم؛ از جمله برادری و گذشت را. در آنجا فهمیدیم نصرت الهی، امید، همکاری، محبت، مدیریت در بحران، صبوری، همدلی، وحدت یعنی چه.

 

وی با اشاره به فعالیت‌هایش در نیروی هوایی و شهرداری گفت: زمانی که در نیروی هوایی بودم، تلاش‌های بسیاری کردم که تخصص را بیاموزم، چراکه احساس می‌کردم پرواز احساس ماست. بر این اساس زمانی که وارد شهرداری شدم تلاش‌هایم را ادامه دادم. با توجه به تلاش‌هایم در شهرداری امروز شاهد هستیم که پروژه بزرگ امام علی(ع) افتتاح شد. امروز اگر شهر را تمیز می‌بینیم به خاطر مدیریتی است که از همین فرهنگ جهادی نشأت گرفته است.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "خداوند به عمل صالح پاداش می‌دهد نه حرف خوب"، تاکید کرد: این حق مردم است که از ما حرف و شعار نخواهند، بلکه خواهان عمل باشند. دغدغه امروز من در حال حاضر بیکاری جوانان است. ما مشکلات متنوع و پیچیده‌ای داریم که در کنار همه سختی‌ها همیشه به آینده امید داشتیم، بنابراین در کنار این سختی‌ها نیازمند همبستگی ملی هستیم. اما این پرسش مطرح می‌شود که آیا می‌توان همدلی و همبستگی داشت؟ ما اگر نتوانیم فقر را از بین ببریم، امکان ندارد به همدلی و همبستگی برسیم.

 

وی در ادامه گفت: اختلاف طبقاتی موجود نسبت به دوران جنگ بسیار زیادتر شده است. همچنین این اختلاف طبقاتی به گونه‌ای است که افرادی شب‌ها گرسنه سر به بالین می‌گذارند و جای خواب ندارند. با تمام این سختی‌ها مردم ما امید دارند، اما آینده روشن پیش روی‌شان نیست. مردم وقتی می‌بینند قیمت نفت از 20 دلار به 120 دلار می‌رسد ولی وضع اقتصادی آنها نه تنها بهتر نمی‌شود بلکه بدتر هم می‌شود، نگران می‌شوند؛ مخصوصا قشر تحصیلکرده و نخبگانمان. این چرایی‌ها را باید چگونه پاسخ داد.

 

شهردار تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه عذرخواهی در فرهنگ مدیران ما وجود ندارد. در چنین شرایطی چه باید کرد؟ باید بدانیم که شرایط کشور ما به گونه‌ای است که حق آزمون و خطا و تکروی نداریم. حق ماجراجویی نداریم. حق ایجاد اختلاف نداریم. حق نداریم به حاشیه‌ها برویم و حق نداریم پا روی قانون بگذاریم. ملت ما نباید تا پایان روز خدمتم این جملات را از من بشنوند و به همین دلیل هم گفتم صدای من را ضبط کنید.

 

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من در شهرداری و شورای شهر مشغول به کار هستم و در شورای شهر دوستانی هستند که اصولگرا، اصلاح‌طلب و ... هستند. سوال من این است که در طول این هشت سال دعوا و تنشی مشاهده کردید؟ قطعنا نه، زیرا هدف ما اجرای صددرصد برنامه‌ها بود. اینها واقعیت‌هایی است که وجود دارد، بنابراین رییس‌جمهور باید دارای برنامه مدون و مشخص باشد که من این برنامه را طبق سندچشم‌انداز تهیه کردم.

 

وی با بیان اینکه "رییس دولت آینده باید کارنامه روشنی داشته باشد"، گفت: رییس دولت آینده باید کارنامه‌اش ضمانت اجرای برنامه‌هایش باشد. او باید از توان جسمی لازم برخوردار باشد.

 

قالیباف با بیان اینکه "ظرف دو سال ثبات و آرامش اقتصادی را بوجود خواهم آورد"، اظهار کرد: بر اساس عادت کاری که دارم، قول می‌دهم که در مدت دو سال ثبات و آرامش در اقتصاد را به مردم بازگردانم تا مردم نگران تورم نباشند.

 

وی درباره برنامه‌هایش در حوزه سیاست خارجی گفت: سیاست خارجی به دنبال این است که منافع ملی را تامین و از آرمان‌های ما دفاع کند اما تا ما یک انسجام درونی نداشته باشیم و آن همبستگی و همدلی ایجاد نشود، امکان ندارد در سیاست خارجی موفق باشیم. برخی می‌گویند اگر تحریم‌ها حل شود، مابقی مشکلات حل می‌شود اما این نگاه لزوما یک نگاه صددرصد درست نیست. در واقع سوءمدیریت و سوءتدبیر نسبت به تحریم بیشتر به ما آسیب زده است.

 

قالیباف افزود: مردم ما مردمی هستند که همیشه می‌خواهند همیشه عزت خود را در مقابل ظالمین خارجی حفظ کنند. ما هیچ‌گاه عزت را نمی‌دهیم که نان و اقتصادمان را حل کنیم. تاریخ به ما ثابت کرده که اگر ظالمین عزت ملتی را گرفتند، نان و اقتصاد آن را هم گرفته‌اند.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان گفت: با امید به آینده مشکلاتمان را حل می‌کنیم و این ظرفیت در ما وجود دارد. من همه زندگی خود را برای سربلندی ملت ایران به میدان می‌آورم. در این راستا امید من بیش از هر کسی به جوانان است که دست در دست یکدیگر بدهیم تا به روند بسته و محدود مدیریتی در کشور پایان دهیم و روح و خون جدید در کشور را تزریق کنیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد