گروه تغذیه و آشپزی امروله

ترشی شامی با لپه

کد خبر: 268937|09:39 - 1393/09/14
نسخه چاپی
ترشی شامی با لپه

طرز تهیه ترشی شامی با لپه, پخت ترشی شامی با لپه


مواد لازم :

 آبغورهبه مقدار لازم
 روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳-۲ عدد
گوشت چرخ كرده۳۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
لپه۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی كوچک۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 دارچینبه مقدار لازم


طرز تهیه :
ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب و نمك و روغن بپزید. وقتی لپه خوب پخت آب آن را كنار بگذارید و لپه را خوب له كنید. پیازها را رنده كنید و آب اضافه آن را بگیرید.
سپس گوشت، لپه، پیاز، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید.


تابه ای را داغ كنید و در آن روغن بریزید. از مایه گوشت به اندازه یك گردو بردارید و كف دست به صورت دایره كوچك درآورید و سرخ كنید.
در قابلمه كوچكی رب گوجه‌فرنگی را با كمی روغن تفت دهید و بعد آب لپه را كه كنار گذاشته بودید، آبغوره، نمك، فلفل، كمی دارچین و زردچوبه را به آن اضافه كنید.


اگر مایه غلیظ بود كمی آب به آن بیفزایید. وقتی سس خوب جوشید، شامی‌هایی را كه سرخ كرده اید، داخل آن بچینید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
معمولاً در حدود نیم ساعت كافی است. سیب‌زمینی را پوست بكنید و به صورت حلقه‌ای خرد كرده و در روغن سرخ كنید و برای تزیین غذا از آنها استفاده كنید.

*سایر نکات
اگر مایه ترش شامی بیش از حد شل بود و در دست شكل نمی گرفت، می‌توانید از یك قاشق غذاخوری آرد نخودچی استفاده كنید در صورت تمایل به جای آبغوره از آبلیمو یا آب نارنج استفاده كنید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد