گروه تغذیه و آشپزی امروله

باگت تخم مرغی پخته شده

کد خبر: 283609|07:40 - 1394/01/21
نسخه چاپی
باگت تخم مرغی پخته شده

طرز تهیه باگت تخم مرغی, باگت تخم مرغی برای روز مادر


این باگت خوش طعم را برای روز مادر و روز زن درست کرده و از خوردن آن در کنار مادر و همسرتان لذت ببرید.

مناسب :10 وعده
مدت زمان آمادگی :30 دقیقه
مدت زمان پخت :30 تا 40 دقیقه، 350 درجه‌ی فارنهایت ( 176 درجه‌ی سلسیوس )
مدت زمان خنک شدن :5 دقیقه


مواد لازم :

 باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )2 عدد
 سوسیسبه مقدار لازم
 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده1 عدد ( 3/4 فنجان )
 پیازچه نصف شده 1/2 لیوان
تخم مرغ ، آرام زده شده10 عدد
خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک2/3 لیوان
ریحان خرد شده1/4 لیوان
نمک1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده1 و 1/2 لیوان


2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )


طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده:
1-فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

2-روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

3-در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

4-با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

5-بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد