به گزارشامروله، گروه بینالمللخبرگزاری فارس، یک نویسنده و محقق آمریکایی در یادداشتی تاکید کرد که با توجه به سابقه اقدامات ضدایرانی آمریکا، ایرانیها حق دارند به ایالات متحده اعتماد نکنند.
در یادداشت منتشرشده در پایگاه «مسیج میدیا» آمده است: «ایران زادگاه یکی از قدیمیترین تمدنهای جهان است و تاریخ امپراطوری آن به 4 هزار سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد. ایالات متحده آمریکا حدود 6 هزار سال جوانتر است و مردم آن علم و آگاهی نسبت به ایران ندارند».
در ادامه این مطلب میخوانیم: «در حالی که رئیسجمهور اوباما در صدد توافق با ایران در موضوع هستهای است، مخالفان جمهوریخواه او از ما میخواهند به این موضوع باور داشته باشیم که ایران تقلب خواهد کرد. در همین ارتباط بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی خود در کنگره، اختلال و تشویش روانی درباره ایران را مشتعل کرد در حالی که در همان زمان با ولع میلیاردها دلار از ما دریافت کرد».
«دیوید استرند» نویسنده این یادداشت ادامه داد: «سوال من این است کهچرا ما باید توصیه مردی را که دائما طی 25 سال اخیر درباره ایران اشتباه کرده، دنبال کنیم؟ البته گم شدن در این اضطراب در آشوب خاورمیانه، یک سوال بزرگتر است».
وی نوشت: «چرا باید ایران به ما اعتماد کند؟ ما از زمان جنگ جهانی دوم با آنها(ایرانیها) مانند غلامان مطیعی که دارنده پایگاه نفتی شخصی ما هستند، برخورد و رفتار کردیم. به منظور تبعیت آنها، سیا و امآی 6 دولت دموکراتیک و منتخب محمد مصدق را خلع کرده و محمدرضا شاه پهلوی را به عنوان دیکتاتور بر تخت نشاندند. این، احترام زیاد ما به ترویج دموکراسی است!».
در ادامه این مطلب میخوانیم: «برای 25 سال تا سال 1979 شاه به گونه مضاعفی عروسک خیمه شب بازی با وفای ما و کابوس مردم ایران بود. شاه به محض قدرت گرفتن(پس از کودتا)، ساواک را با کمک سیا ایجاد کرد. ساواک پلیس مخفی آنها بود که مخالفت با شاه را سرکوب میکرد. آنها با گسترش وحشت و ترور در میان ایرانیها برای خود کسب وجهه کردند».
در یادداشت آمده است: «سرانجام در سال 1979(1357) آنها(ایرانیها) از شاه به اندازه کافی مصببت دیدند. آنها پس از خلع شاه، با حمله به سفارت آمریکا و گروگان گیری، تاوان آمریکاییهای خائن را دادند. سرانجام این بن بست پس از 444 روز و زمانی که رونالد ریگان به عنوان رئیسجمهور سوگند خورد، پایان یافت اما انتقام ما از ایران هنوز تا پایان یافتن راه طولانی در پیش داشت».
در ادامه یادداشت آمده است؛ «پس از حمله به ایران توسط عراق در 1980، ما با فروش تسلیحات از طریق طرفهای ثالث، از قبیل اسرائیل، علنا از صدام حسین حمایت کردیم. علی رغم حمایت ما از مقررات سازمان ضد جنگ افزار شیمیایی، ما به عراق مواد شیمیایی و فرمولهای گاز کشنده اعصاب سارین فروختیم».
این گزارش افزود: «وقتی رئیسجمهور ریگان یک دست نوشته به سیا داد که نوشته بود "پیروزی ایران، غیرقابل قبول و پذیرش است"، ماموران ما محرمانه در جنگ به صدام در حمله شیمیایی به 100 هزار ایرانی کمک کردند. در اقدامی هماهنگ با دوگانگی ما، مانع محکوم کردن عراق توسط شورای امنیت سازمان ملل شدیم و به طرز نادرستی اصرار کردیم که ایران مقصر بود».
«استرند» نوشت: «ایرانیها این تاریخ خائنانه آمریکا را به خوبی میدانند. چه کسی واقعا میتواند آنها را مقصر بداند؟ امروز آنها یک مردم با غرور 73 میلیونی که 10 میلیون بیشتر از بریتانیا جمعیت دارند، هستند. مانند ما(مردم آمریکا) اکثر ایرانیها خواهان صلح بوده و آرزوهای مشابهی برای فرزندانشان دارند».
این تحلیلگر و روزنامهنگار افزود: «ایران بر خلاف اسرائیل، امضاکننده معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی(انپیتی) است اما آنها شبیه به دیگر کشورها خواهان حقوق برابر برای توسعه انرژی هستهای هستند».
او با انتقاد شدید از مواضع کنگره با اکثریت جمهوریخواه در قبال مذاکرات هستهای نوشت: «اگر مخالفان موفق در نابودی مذاکرات شوند، این موضوع ساده است که آمریکا را در یک جنگ دیگر در خاورمیانه پیشبینی کرد. پشت پرده همه این جار و جنجال و درام این است که رئیسجمهور ما هفت سال را صرف تمیز کردن بزرگترین و شدیدترین آشغالهایی کرده که از 1932 تاکنون یک رئیسجمهور تازه از سلف خود تحویل گرفته و او این کار را بدون کمک جمهوریخواهان کرده است».
در یادداشت مذکور آمده است: «در نهایت پیامی برای افرادی که به رئیسجمهور اوباما تهمت ضدآمریکایی و طرفدار اسلام بودن میزنند، دارم. این اتهامات، اتهامات خوبی نیست. او واقعا در حال کار برای صلح و آزادی مذهبی برای همگان است. سرهای خود را از کثافات بیرون آورده و این را ببینند که بقیه جهان خواهان حکومت شدن توسط آمریکا نیستند. بر اساس جدیدترین نظرسنجی گالوپ از افکار عمومی جهان، آمریکا با فاصله زیاد بزرگترین تهدید صلح جهانی است. موجودات انسانی یک مساله دارند. ما میتوانیم عشق و صلح را داشته باشیم یا نفرت و جنگ. هر کدام از ماها باید انتخاب کنیم ».
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد