طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

کد خبر: 285674|07:31 - 1394/04/12
نسخه چاپی
 طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

به گزارشامروله، 


مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج :

 پیاز قرمز خرد شدهیک چهارم فنجان
 آبلیمو یک چهارم فنجان
*هندوانه ۴ فنجان
 پنیر کاتیج ریز ریز شده یک چهارم فنجان
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شدهنصف تا یک فنجان
*فلفل چیلینصف یک فلفل
گشنیز خرد شدهیک چهارم فنجان
زیره برای مزه دار کردنمقدار کمی

 

*هندوانه (هسته های آن را دربیاورید و به تکه های ۲٫۵ سانتی آن را ببرید)
*فلفل چیلی (دانه های آن را دربیاورید و خرد کنید)


طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج:
در حالی که دارید باقی مواد را آماده می کنید، پیاز خرد شده را در آبلیمو خیس کنید (حدود ۱۰ دقیقه) به آرامی همه مواد را در یک کاسه بزرگ (مخصوص سرو) مخلوط کنید.

فورا سرو کنید. اگه بخواهید تمام شب سالاد را نگه داریدن آن نرم و مرطوب می شود.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد