طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

کد خبر: 288939|08:01 - 1394/08/05
نسخه چاپی
 طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

به گزارشامروله، آماده سازی و پخت ساندویچ زبان مکزیکی :142 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

 زبان گوساله500 گرم
 پیاز متوسط2 عدد
 نمک و فلفلبه میزان لازم
برگ مو2 عدد
ساقه کرفس2 عدد
روغن کانولا3 قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز کنسروی3 قاشق غذا خوری
فلفل هالوپینو خرد شده1 عدد
آواکادو رسیده2 عدد
پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی150 گرم
گوجه فرنگی برش حلقه ای2 عدد
کاهوبه میزان لازم
خیار شوربه میزان لازم
خامه ترش1/2 فنجان

 

طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :
در یک قابلمه آب، زبان،1 عدد پیاز،نمک،فلفل،ساقه کرفس و برگ بو را ریخته و بگذارید به مدت 2 الی 3 بپزد.

بعد از پخت پوست آن را گرفته و کالباسی برش بدهید. پیاز باقیمانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید.

لوبیا ها، نمک، فلفل هالاپینو و 3 قاشق غذا خوری آب لوبیا را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.

درون غذاساز ریخته تا پوره شود,بگذارید به دمای آشپزخانه برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.
زبان ها را در ماهیتابه سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود.

( در هنگام سرخ کردن نمک و فلفل روی آن بپاشید) خمیرنان را در آورده و با یک قاشق از مواد پوره شده درون آن پخش کنید.

ورق های زبان را به ردیف بچینید. گوجه و خیار شور را هم بگذارید. روی آن خامه ترش و کاهو را در آخر.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد