طرز تهیه لبوی مراکشی

کد خبر: 290078|07:52 - 1394/09/19
نسخه چاپی
 طرز تهیه لبوی مراکشی

به گزارشامروله، آماده سازی و پخت لبوی مراکشی :120 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

 لبو متوسط1 کیلوگرم
 آب1.5 لیتر
پاپریکا1 قاشق غذاخوری
 شکر300 گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج1 فنجان
زیره سبز1 قاشق چایخوری
دارچین1/2 قاشق چایخوری
آبلیموبه میزان لازم
پیازچه خرد شده6 عدد
نمک1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت 1 ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
1.5 فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد