طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون سالاد خوش طعم بهاری

کد خبر: 293102|07:59 - 1395/02/06
نسخه چاپی
 طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون سالاد خوش طعم بهاری

به گزارشامروله، سالاد یکی از پیش غذاهایی است که می تواند به عنوان یک شام سبک هم باشد. این بار با مرغ و ترخون یک سالاد خوش عطر و طعم بهاری درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد لازم برای سالاد مرغ و ترخون :

 سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان و پوست 2 پیمانه
مایونزیک دوم پیمانه
کرفس خرد شدهنصف پیمانه
ماست چکیدهنصف پیمانه
ترخون تازه و خرد شدهسه قاشق غذاخوری
آب لیموی تازهدو قاشق غذاخوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری
کاهوبه میزان دلخواه
نان تست سبوس دار8 تکه
برش گوجه فرنگیبه میزان دلخواه


طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون :
تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید  و خوب هم بزنید.
برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید  و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کرده اید قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه دیگری نان تست بگذارید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد