به گزارشامروله، " سردار علی عبدالهی " در بازدید از طرح های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی شهرستان صحنه عنوان کرد : مقام معظم رهبری امسال را سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل نام گذاری کردند و همانطور که ایشان فرمودند اقتصاد مقاومتی باید از شعار و طرح ها خارج و به عمل تبدیل شود.
وی ادامه داد : وقتی ما از اقتصاد مقاومتی حرف می زنیم یعنی اینکه باید آن را در همه جوانب کاری ، زندگی و ... به کار ببریم.
سردار عبدالهی اشاره ای به هدف تسهیلات اقتصاد مقاومتی به متقاضیان آن داشت و تصریح کرد : کمک هایی که توسط سازمان بسیج صورت گرفته به منظور توانمند سازی خانواده بویژه جوانان تحصیل کرده بیکار جویای کار صورت گرفته است.
وی بیان کرد : بانوان خانه دار در بحث فرش بافی می توانند اشتغال زایی ، خودکفایی و درآمد زایی برای خانواده خود داشته باشند.
معاون آماد و پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان گفت : با استفاده از توان داخلی کشور می توان بسیاری از وابستگی ها را از بین برد چون دانش ، مهارت و انگیزه آن در جوانان کشور وجود دارد که اگر ما بتوانیم به موقع از آنان استفاده کنیم علاوه بر ریشه کن کردن بیکاری سطح درآمد خانواده ها افزایش می یابد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد