رئیس اداره راه و شهرسازی صحنه :

2 کیلومتر راه روستایی در صحنه آسفالت شد

سرویس: شهرستانکد خبر: 294525|10:50 - 1395/04/28
نسخه چاپی
2 کیلومتر راه روستایی در صحنه آسفالت شد
پایگاه خبری امروله : رئیس اداره راه و شهر سازی شهرستان صحنه گفت : عملیات بهره برداری از آسفالت 2 کیلومتر راه روستایی در شهرستان صحنه آغاز شد.

" روضانعلی حصاری " در گفتگو با امروله، عنوان کرد : دولت برای توسعه زیر ساخت ها تلاش می کند تا شرایط سکونت مردم در روستاها را بهبود بخشیده با جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر ، و مشکلات حاشیه نشینی را کاهش دهد ،به همین منظور در بخش اجرای پروژه های راهسازی اهتمام و تلاش های خوبی صورت گرفته است و دولت با توسعه روستاها در ابعاد مختلف ارتقای زیر ساخت ها را در مناطق روستایی پیگیری می کند و آسفالت راههای روستایی یکی از مهمترین عوامل موثر در این مهم است.

 

وی ادامه داد : راه  روستایی عمارت به لر خانی در دهستان گاماسیاب بخش مرکزی صحنه به طول 10 کیلومتر می باشد که سال گذشته 1/5 کیلومتر و امسال نیز مقدار 2 کیلومتر از راه مذکور آسفالت گردیده است و در صورت تامین اعتبار مابقی آن نیز آسفالت خواهد شد.

 

رئیس اداره راه و شهرسازی صحنه در پایان گفت: برای تحقق این پروژه که 2 روستا با 82 خانوار و جمعیتی در حدود 286 نفر از مزایای آن بهره مند می شوند 200 میلیون  تومان از محل اعتبارات استانی هزینه شده است.

 

گفتنی است مقدار 1500 تن آسفالت به طول 2 کیلومتر و عرض 5/5 متر و ضخامت 6 سانتی متر در آن مصرف شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد