فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه صحنه :

کارگاه آموزشی شهید بهشتی در شهرستان صحنه برگزار شد

سرویس: شهرستانکد خبر: 295136|13:51 - 1395/06/02
نسخه چاپی
کارگاه آموزشی شهید بهشتی در شهرستان صحنه برگزار شد
پایگاه خبری امروله : فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه صحنه گفت:کارگاه آموزشی شهید بهشتی با حضور جمعی از مسئولین ادارات و بسیجیان در حسینیه ثارالله ناحیه صحنه برگزار شد.

به گزارشامروله،کارگاه آموزشی شهید بهشتی به همت ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه در حسینیه ثار الله این ناحیه با حضور جمعی از مسئولین ادارات و بسیجیان برگزار شد.

 

در این کارگاه سرهنگ پاسدار عزت اله عظیمی با اشاره به فلسفه وجودی مرکز راهبردی عنوان کرد : توسعه ظرفت راهبردی بسیج ، استفاده از توانمندی تمام نشدنی آحاد مختلف مردم بویژه صاحب نظران ، شبکه ای نمودن مدیریت و کار مشاوره ای ، فرهنگ سازی و نهادینه کردن گفتمان ولایت در بسیج و جامعه و ... از جمله موارد فلسفه وجودی مرکز راهبردی در شهرستان صحنه می باشد.

 

وی ادامه داد : مرکز راهبردی وظایف کلی دارد که تبیین فرمایشات و منویات ولایت و تبدیل آن به تکالیف و مواضع سازمان بسیج و تحقق آن در کنار سیاستگزاری ، تشکیل ، هدایت و اداره مجامع و شوراهای بسیج از طریق بسیج مستضعفین بسیار قابل توجه است.

 

سرهنگ عظیمی خاطر نشان کرد : تعامل موثر ، سازنده و نظام مند با خواص نخبگان و افراد تاثیرگذار منطقه ای ، ملی و فرا ملی می تواند با جمع آوری، پرورش و تولید فکر و ایده ها با بهره گیری از صاحبان اندیشه و نخبگان نقش آفرینی کند.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه با بیان اینکه ترغیب و تشویق آحاد بسیجیان به تفکر و ارائه ایده های نو برای پیشبرد اهداف انقلاب باید مورد توجه قرار گیرد گفت : نظارت راهبردی ، ایجاد هماهنگی و تعامل و هم افزایی بین سازمان های بسیج اقشار و متخصصین می باشد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد