مدیرکمیته امدادامام خمینی(ره)شهرستان صحنه خبرداد

کمک 91 میلیونی ریالی حامیان ایتام دینورجهت خرید مسکن خانواده ایتام

سرویس: شهرستانکد خبر: 295369|05:27 - 1395/06/16
نسخه چاپی
کمک 91 میلیونی ریالی حامیان ایتام دینورجهت خرید مسکن خانواده ایتام
پایگاه خبری امروله : مدیرکمیته امدادامام خمینی(ره)شهرستان صحنه گفت:تعدادی از حامیان اکرام ایتام که از سال های گذشته تاکنون با کمیته امداد امام خمینی (ره) دینور همکاری و مساعدت مناسبی طی این چند سال نسبت به ایتام داشته اند مبلغ 91 میلیون 500هزارريال جهت خرید مسکن یکی از خانواده های ایتام روستای جیحون آباد کمک نمودند.

" رضا رجبی " در گفتگو باامروله،  عنوان کرد:360نفراز حامیان خیرطرح اکرام اداره دینور تا کنون ً مبلغ  یک میلیاردو26و میلیون 795هزار ريال درسال گذشته به 71نفرازایتام تحت حمایت مساعدت داشته و ضمناً همزمان با این کمک خود نسبت به خرید یک واحدمسکونی ، برای خانواده ایتام روستایی درمردادماه سال جاری اقدامی خیرخواهانه نموده اند.

 

  وی بیان کرد : طرح های اکرام ایتام و محسنین، از جمله طرح هایی هستند که کمیته امداد به منظور استفاده از مشارکت مردمی در رسیدگی به نیازمندان اجرا می کند و با استقبال خوب خیرین و نیکوکاران در این شهرستان همراه بوده است.

 

رجبی خاطر نشان کرد: طرح اکرام ایتام و محسنین سفره بابرکتی است که با تأسی از سیره علوی گشوده شده و تاکنون توانسته است تا حد بسیاری از مشکلات مادی و معنوی ایتام و فرزندان خانواده های نیازمند بکاهد.


این مسئول با اشاره به اینکه طرح اکرام ایتام وطرح محسنین از طرح های موفق کمیته امداد است که همواره مورد استقبال خوب حامیان و نیکوکاران بوده، تاکید کرد: طرح اکرام برنامه انسان دوستانه ای است که برای یاری و حمایت از کودکان بی سرپرست  به اجرا درآمده است.

 

 مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان صحنه درپایان گفت: در پنج ماهه اول امسال پدران معنوی ایتام وفرزندان خانواده های نیازمند(محسنین) بیش از 571 میلیون و 178هزارریال به ایتام و فرزندان خانواده های تحت پوشش کمک کرده اند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد