صحنه

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان و دبیرخانه کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه به مناسبت 13 آبان

سرویس: شهرستانکد خبر: 296290|07:44 - 1395/08/13
نسخه چاپی
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان و دبیرخانه کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه به مناسبت 13 آبان
پایگاه خبری امروله :در تاریخ معاصر ایران زمین روزهایی چون ستارگان پرتو افشان،درخشنده تر از دیگر روزها وجود دارد و یوم الله 13 آبان یكی از این ایام است در صفحه حوادث و رخدادهای 13 آبان ماه مصادیقی از مجاهدت و فداكاری ملت بزرگ ایران در مبارزه علیه مظاهر شیطانی و استكباری وجود دارد كه هر یك می تواند منشا تداوم انقلاب اسلامی و آرمان گرایی نسل های متعهد و مومن این سرزمین باشد.

به گزارشامروله، انجمن اسلامی دانشجویان و دبیرخانه کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه به مناسبت 13 آبان بیانیه ای صادر کردند به به شرح ذیل است .

 

در تاریخ معاصر ایران زمین روزهایی چون ستارگان پرتو افشان،درخشنده تر از دیگر روزها وجود دارد و یوم الله 13 آبان یكی از این ایام است در صفحه حوادث و رخدادهای 13 آبان ماه مصادیقی از مجاهدت و فداكاری ملت بزرگ ایران در مبارزه علیه مظاهر شیطانی و استكباری وجود دارد كه هر یك می تواند منشا تداوم انقلاب اسلامی و آرمان گرایی نسل های متعهد و مومن این سرزمین باشد.

 

روز 13 آبان 1343 یادآور تصمیم ابلهانه محمدرضا پهلوی برای تبعید امام خمینی (ره) و 13 آبان 1357 سالروز به خاك و خون كشیده شدن دانش آموزان غیور ایرانی توسط رژیم شاه و 13 آبان 1358 روز خروش غیرت و خرد جنبش بیدار دانشجویی بود كه منجر به تسخیر لانه جاسوسی و مركز فرماندهی براندازی نظام جمهوری اسلامی بود.

 

انجمن اسلامی دانشجویان و دبیرخانه کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه  ضمن گرامیداشت یوم الله 13 آبان نكات ذیل را یادآور می شود:

 

1- الگوی راهبردی خمینی كبیر در ایجاد انقلاب اسلامی و رهبري مقام معظم رهبری به عنوان شایسته ترین زعیم در تثبیت آن طی 3 دهه گذشته، بیش از پیش منشا ایجادتحولات ماندگار و سازنده در ایران وجهان بود و این تفكر كه از بطن آتشفشان جوشان اسلام ناب محمدی برمی خیزد، توانسته با ایجاد موج بیداری اسلامی سنگرهای تفكر لیبرال دموكراسی غرب را به تسخیر در آورد و همیشه مدرنیسم را در عصری كه غرب آن را پایان معنویت می نامند در هم بشكنند.

 

2- تاریخ طولانی خیانت ها و بهره كشی های استعماری به شكل كهنه و نو كه از طرف جهان غرب به خصوص آمریكا در اذهان ملت بزرگ ایران تثبیت شده چیزی نیست كه با تغییرات فریبنده و نمایشی برخی سیاست ورزان آمریكا و انگلیس قابل رفع باشد و تا زمانی كه تغییری اساسی راهبرد شیطانی آن ها نسبت به ملت ایران ایجاد شود شعار "مرگ بر آمریكا" بهخ عنوان نماد شیطان ستیزی شعار همه ایرانیان آزاد وبیدار خواهد بود.

 

3- یوم الله 13 آبان در انحصار هیچ جریان و شخصی نیست و هیچ كس به سبب سابقه یا حضور خود در وقایع مهم انقلاب نمی تواند عمل و رفتارهای غلط امروز را توجیه نمایند چراكه میزان حال فعلی افراد است و مكتب امام و انقلاب او دارای اصولی لایتغیر است و كاركرد علمی برخی افراد و جریانات سیاسی و دانشجویی هیچ سنجشی با خط امام (ره)و منافع ملی ندارد.

 

در پایان انجمن اسلامی دانشجویان و دبیرخانه کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه  از آحاد ملت ایران به ویژه همه اساتید و دانشجویان و تلاشگران كشور دعوت می كند دوشادوش اقشار فرهیخته و بالنده كشور در مراسم و آئین های گرامیداشت این روز بزرگ و فراموش نشدنی شركت نموده با صدای بلند مرگ بر امریکا ، عزم راستین خود را در حمایت و همراهی با نظام خود نشان دهند.

 

 

                                                                                                                 ومن ا... توفیق

                                        انجمن اسلامی دانشجویان و دبیرخانه کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد