مدیر حوزه علمیه امیرالمومنین(ع) صحنه:

صبر و نماز دو ابزار مقابله با مشکلات است

سرویس: شهرستانکد خبر: 296549|19:10 - 1395/08/30
نسخه چاپی
صبر و نماز دو ابزار مقابله با مشکلات است
پایگاه خبری امروله : رئیس حوزه علمیه امیرالمومنین(ع) شهرستان صحنه گفت : حضور میلیونی مردم در مراسم اربعین حسینی نشان از دلدادگی مردم کشورمان به اهل بیت بخصوص امام حسین(ع) می باشد.

به گزارشامروله، مراسم معنوی اربعین حسینی به همت سپاه ناحیه صحنه در مسجد امام حسین(ع) شهر صحنه با حضور بسیجیان ، مسئولین ادارات و احاد محتلف مردم برگزار شد.

 

در این مراسم حجت الاسلام علی بهمنی عنوان کرد : حضور میلیونی مردم در مراسم اربعین حسینی نشان از دلدادگی مردم کشورمان به اهل بیت بخصوص امام حسین(ع) می باشد.

 

ویدر ادامه با بیان اینکه صبر و نماز دو ابزار مقابله با مشکلات است تصریح کرد : امام حسین(ع) عامل عزت و سربلندی اسلام در دنیا و کلید رهائی از ظلم و ستم و جهل و تاریکی هستند.

 

حجت الاسلام بهنی خاطر نشان کرد : فرهنگ عاشورایی به ما می آموزد که در زمان وقوع ظلم می بایست به حسین(ع) اقتدا و علیه یزید زمان قیام کرد.

 

 رئیس حوزه علمیه امیرالمومنین(ع) شهرستان صحنه در پایان گفت :اهمیت اربعین بر آن است که در این روز با تدبیر الهی یاد نهضت امام حسین(ع) و قیام کربلا برای همیشه جاودانه شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد