هنری

دو شاعر صحنه ای جزء برگزیدگان کارگاه شعر و ترانه با موضوع مقاومت و پایداری شدند

سرویس: شهرستانکد خبر: 296576|18:34 - 1395/09/02
نسخه چاپی
دو شاعر صحنه ای جزء برگزیدگان کارگاه شعر و ترانه با موضوع مقاومت و پایداری شدند
پایگاه خبری امروله :در کارگاه شعر مقاومت و پایداری در بخش شاعران برگزیده با موضوع مقاومت و پایداری از، حسین خزایی و یزدان بابایی دو شاعر صحنه ای تقدیر شد‌.

به گزارشامروله، در کرمانشاه، پیش از ظهر امروز کارگاه شعر و ترانه به مناسبت هفته بسیج موضوع مقاومت و پایداری در سالن آمفی تئاتر شهید آوینی با حضور جمعی از شاعران استان برگزار شد.

 

در کارگاه شعر و ترانه جمعی از شاعران که آثار آن‌ها به مرحله پایانی بخش داوری راه یافته بود، شعرهای خود را در قالب غزل‌، قصیده‌، رباعی و شعرنو حضور داوران خواندند که مورد نقد و بررسی داوران قرار گرفت‌.

 

داوران در این کارگاه از شاعران خواستند، مفاهیم تازه و استعاره در شعر مقاومت و پایداری را رویکرد کار خود قرار دهند.

 

حسین محجوب شاعر کرمانشاهی با سرودن شعری در وصف شهید مسعود فرشجی، گفت: خط فکری، حس و صداقت شاعر در شعر باید منعکس شود و با تمام وجود از درون شعر بگوید.

 

محجوب افزود: اندیشه اگر گوارا باشد شنیدن آن برای مخاطب ساده است، چرا که شعر مبهم برای شنونده قابل درک نیست‌.

 

گفتنی است، در کارگاه شعر و مقاومت از سازنده فیلم شاخه‌های یاس به کارگردانی قدرت‌الله پور‌حاتمی که در جشنواره فیلم اربعین که حائز رتبه برتر شده بود، تقدیر شد.

 

در کارگاه شعر مقاومت و پایداری دربخش شاعران برگزیده با موضوع مقاومت و پایداری از مریم رستمی، منا کرمی از کرمانشاه‌، حسین خزایی از شهرستان صحنه و مریم مسرور از شهرستان کنگاور تقدیر شد‌.

 

 سجاد اسدی از کرمانشاه و یزدان بابایی از شهرستان صحنه شاعران تقدیر شده از سوی هیأت داوران در این بخش بودند.

 

 از علی سهامی‌، امین شیرزادی‌، پیمان سلیمانی و مهسا رضایی به‌عنوان داوران شعر مقاومت و پایداری تجلیل شد.

 

همچنین از عوامل بازسازی واقع غدیر‌خم محمد باقری‌، فرهاد سنقری، مهدی مرادی، وحید مرادی‌، فاطمه زارعی‌، پرستو قیطرانی‌، سارا اسماعیلی‌، هانیه زنگنه و معصومه جلیلی تقدیر شد‌.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد