به گزارشامروله، به مناسبت هفته جهانی معلولین، امروز چهارشنبه یک دوره مسابقات ویلچررانی بین معلولین ورزشکار مرد و زن کرمانشاهی در محل بلوار بهزیستی کرمانشاه برگزار شد.
زهره شریفی، رئیس امور شهرستانهای بهزیستی استان کرمانشاه، در حاشیه برگزاری این مسابقه گفت: با توجه به نامگذاری امروز به عنوان «توانمندسازی پارالمپیک، ورزش و اوقات فراغت» سازمان بهزیستی اقدام به برگزاری این مسابقه کرد.

وی افزود: در این مسابقه ۱۵ نفر از مردان معلول و ۳ نفر بانوان معلول شرکت می کنند که در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
شریفی اظهار داشت: در این مسابقات معلولین به توانمندیهای خود بیشتر واقف شده و سبب می شود خود را از جامعه جدا ندانند.
وی با اشاره به اینکه معلولین استان تاکنون در مقاطع مختلف جهانی، کشوری و استانی توانسته اند مقامهای چشمگیری کسب کنند بیان داشت: در این راستا بهزیستی، علی رغم اینکه به لحاظ اعتبارات غنی نیست ولی توانسته اقدامات شایسته را برای آنها انجام دهد.

رئیس امور شهرستانهای بهزیستی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: در حال حاضر در استان به دنبال تجهیز سالن های ورزشی هستیم تا معلولین بتوانند بهتر و بیشتر به تمرینات بپردازند.
شریفی در پایان گفت: سازمان بهزیستی اقدام به برگزاری دوره های آموزش فنی و حرفه ای به صورت رایگان برای معلولین کرده تا از طریق مدرک فنی وام های کم بهره به آنها پرداخت شود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد