رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه:

شهرستان صحنه میزبان 250 امدادگر شرق استان کرمانشاه شد

سرویس: شهرستانکد خبر: 297680|05:57 - 1395/11/14
نسخه چاپی
شهرستان صحنه میزبان 250 امدادگر شرق استان کرمانشاه شد
پایگاه خبری امروله : رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه گفت : آزمون آمادگی جسمانی و ارتقاء درجه نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان های شرق استان کرمانشاه با حضور 250 نفر در شهرستان صحنه برگزار شد.

اکبر عیوضی در گفتگو باامروله، عنوان کرد :  آزمون آمادگی جسمانی و ارتقاء درجه نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان های شرق استان کرمانشاه با حضور 160 برادر و 90 نفر خواهر در ورزشگاه آزادی شهرستان صحنه برگزار شد.

 

وی ادامه داد : این آزمون به منظور سنجش سطح آمادگی جسمانی و فنی امدادگران و نجاتگران و نیز باهدف ارتقاء توانمندی های عملی و مهارتی آنها در پاسخگویی به حوادث و زندگی درشرایط سخت و اعطای درجه جدید به آنان انجام شده است.

 

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه خاطر نشان کرد : به قبول شدگان در آزمون های عملی، آمادگی جسمانی و کار با تجهیزات امدادی درجه یک ، دو و سه امداد اعطا می شود.

 

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد