فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خبر داد:

کشف ۱۳ هزار «دلار» از اخلال گران بازار ارز در کرمانشاه

سرویس: اخبار استانکد خبر: 305463|05:58 - 1397/05/29
نسخه چاپی
کشف ۱۳ هزار «دلار» از اخلال گران بازار ارز در کرمانشاه
مرصادنیوز: فرمانده انتظامی استان گفت: در راستای برخورد با اخلال گران بازار ارز، ۱۳ هزار دلار از افراد سودجو کشف و ۳ نفر نیز دستگیر شدند.

به گزارشامروله، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار منوچهر امان اللهی اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان کرمانشاه در راستای مقابله با اخلال گران بازار ارز و دلار، طرحی را اجرا و علاوه بر کشف دلار، تعدادی از افراد سودجو را نیز دستگیر کردند.

وی افزود: در این طرح، ۳ نفر از عاملین اصلی توزیع غیرمجاز دلار که باعث اخلال در نظم اقتصادی شده بودند دستگیر و برای تحقیقات بیشتر تحویل پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بیان کرد: از این افراد مبلغ ۱۳ هزار و یکصد دلار به ارزش تقریبی یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال کشف شد.

وی همچنین از توقیف یک دستگاه خودرو نیز خبر داد و گفت: برخورد با چنین افرادی به صورت جدی در دستور کار ماموران قرار دارد.

سردار امان اللهی تصریح کرد: طرح برخورد با مخلان نظام اقتصادی مدتی است که به صورت جدی در سطح استان اجرایی و تاکنون افرادی در این رابطه دستگیر شده اند و اجرای این طرح تا آرامش بازار توسط ماموران انتظامی با جدیت ادامه خواهد یافت.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد