مدیر کل استاندارد کرمانشاه مطرح کرد:

انجام ۷۸۰۰ بازرسی از مراکز عرضه کالا در کرمانشاه

سرویس: اخبار استانکد خبر: 306222|07:37 - 1397/08/20
نسخه چاپی
 انجام ۷۸۰۰ بازرسی از مراکز عرضه کالا در کرمانشاه
مرصادنیوز: مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از انجام ۷۸۰۰ مورد بازرسی از کالاهای مشمول استاندارد در کرمانشاه خبر داد.

به گزارشامروله، محمود رضا نیازی در گفت‌وگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: در فصل سرد سال اقدام به بازرسی کالاهای گرمایشی نظیر بخاری می‌کنیم که حتما دارای نشان استاندارد باشند در غیر این صورت با تولیدکنندگان غیرمجاز برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه در سطح بازار نیز مستمر بازرسی از اصناف و لوازم خانگی انجام می شود، افزود: اداره استاندارد یک دستگاه حاکمیتی و نظارتی است که بر تمام کالاها و خدمات نظارت دارد تا سلامت و ایمنی جامعه تامین شود.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: برخی خدمات و کالاها شامل ۱۱۱۴ فرآورده دارای پروانه، به صورت رسمی و مستمر مورد بازرسی قرار می‌گیرد و همچنین کالاهای مشمول استاندارد در سطح بازار نیز رصد می شود که از ابتدای سال تاکنون ۷۸۰۰ بازرسی از سطح بازار انجام شده است.

به گفته نیازی، با کالاهایی که فاقد علامت استاندارد هستند از طریق صنف مربوطه برخورد و آن دسته از کالاهایی که علامت استاندارد آن جعل شده‌ به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

وی عنوان کرد: ۳۵۰ واحد تولیدی و خدماتی در عرصه‌های مختلف، ۹۰۰ بازرسی از مراکز خدماتی نظیر شهربازی و ۱۳۰۰ بازرسی از واحدهای تولیدی انجام شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد