به گزارشامروله، جلسه گرامیداشت 9 دی ماه در سالن جلسات شهید مدافع حرم رضا عباسی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه برگزار شد.
سرهنگ پاسدار عزت اله عظیمی در این جلسه عنوانکرد : به منظور برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم 9 دی اطلاع رسانی و تبلیغات گسترده ای درفضاهای شهر و عرصه مجازی و رسانه ها صورت گیرد.
وی اظهارداشت: دشمنان بدانند که انقلاب اسلامی با فتنه و توطئه از بین نمی رود و مردم هیچگاه دست از حمایت و پیشتبانی از ولایت فقیه و پاسداری از ارزش های نظام برنخواهند داشت.
سرهنگ عظیمی خاطر نشان کرد : باتوجه به اینکه دشمنان ازطریق جنگ تبلیغاتی و رسانه ای بدنبال ناامیدکردن مردم از انقلاب و نظام هستند باید تلاش کنیم که آنان نتوانند به آرزوهای شوم خود نایل شوند.
وی بر برگزاری هرچه باشکوهتر سالروز حماسه 9 دی تاکید کرد و از مردم غیور و همیشه درصحنه این شهرستان خواست تا حضوری پرشور در این روز داشته باشند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه در پایان گفت: 9 دی در تاریخ انقلاب و تقویم کشور به نام روز بصیرت، میثاق امت با ولایت نامگذاری شده و در این روز تاریخی تیر خلاصی بر پیکر فتنه و فتنه گران وارد شد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد