مدیرعامل آبفای کرمانشاه:

۸ تصفیه‌خانه آب در مدار بهره‌برداری قرار دارد

سرویس: اخبار استانکد خبر: 306646|06:21 - 1397/10/12
نسخه چاپی
 ۸ تصفیه‌خانه آب در مدار بهره‌برداری قرار دارد
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: ۸ تصفیه‌خانه آب در استان کرمانشاه در مدار بهره‌برداری قرار دارد.

به گزارشامروله، 

علیرضا تخت شاهی در گفتگو با  خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: حجم تولید آب در استان کرمانشاه ۱۵۵ میلیون متر مکعب در سال و حجم فروش آن ۹۸ میلیون متر مکعب است.

وی با بیان اینکه هشت تصفیه خانه آب و ۹ تصفیه‌خانه فاضلاب در مدار بهره برداری قرار دارد، افزود: بیش از ۳۹۰ هزار نفر در استان کرمانشاه مشترک آب و به همین تعداد مشترک فاضلاب در ۳۰ شهر داریم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه بیان کرد: بیش از سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه انتقال خطوط در استان کرمانشاه داریم و نیز تعداد ۹۴ مخزن با حجم ۳۶۰ میلی متر مکعب تعداد مخازن آب در دست بهره‌برداری است.

وی تصریح کرد: ۲۷ شهر دارای انشعاب فاضلاب هستند و دو سه شهر نیز به تازگی از نقاط روستایی به شهری تبدیل شده‌اند و در صدد انجام طرح های مطالعاتی برای آنان هستیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد