به گزارشامروله، مراسم تقدیر از سازندگان مجموعه تلویزیونی «بانوی عمارت» به کارگردانی عزیزاله حمیدنژاد بعد از ظهر امروز -چهارشنبه 19 دی ماه- با حضور عوامل و بازیگران این سریال در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد.
بنا بر این گزارش، عزیز الله حمیدنژاد (کارگردان)، احسان جوانمرد (نویسنده)، مجید مولایی (تهیه کننده)، مریم مومن(فخرالزمان)، شبنم فرشادجو(مهرالنساء)، نیکی نصیریان (آهو)، مهدی آذرپندار (مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه) و حمید خواجهنژاد (مدیر روابط عمومی سیما) برگزار شد.
بنا بر این گزارش، در ابتدای این مراسم حمیدنژاد در سخنانی گفت: سریال «بانوی عمارت» با عشق و علاقه ساخته شد و خوشبختانه مخاطبان بسیاری را هم جذب کرد.
وی با بیان اینکه علت کم کاری من این است که گزیدهکار هستم، عنوان داشت: برای اینکه من کاری را بخواهم شروع کنم، باید نکاتی تامین شود تا دست به کار شوم. در سینما همین روش را داشتم و در تلویزیون هم به همین شیوه عمل میکنم. درباره سریال بانوی عمارت هم باید بگویم که فیلمنامه آقای جوانمرد بسیار خوب بود و دیالوگهای جذابی داشت که باعث شد آن را انتخاب کنم.
حمیدنژاد درباره ساخت فصل دوم این سریال نیز تصریح کرد: ما باید همه جوانب را در نظر بگیریم و اگر توانستیم نسبت به فصل اول کار قویتری تولید کنیم، آن را بسازیم. من اگر فکر کنم که کار ضعیف میشود فصل دوم آن را نمیسازم. ضمن اینکه ساخت فصل دوم منوط به این است که مشکلات فصل اول را نداشته باشیم.
در بخش دیگری از مراسم مجید مولایی گفت: وقتی ما سریال را شروع کردیم تغییراتی در معاونت سیما رخ داد و رویکردهای متفاوتی در بودجه بهوجود آمد و از ما خواستند تا با کمترین بودجه کارمان را شروع کنیم.
وی افزود: آقای میرباقری اصرار داشت برآوردها کاهش پیدا کند. ما قبل از این سریال، مجموعه «چرخ فلک» را ساختیم و بودجه «بانوی عمارت» حدود ۲۰ درصد از بانوی عمارت کمتر بود و حتی همین الان حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از سریالهای آپارتمانی حال حاضر کمتر است. بودجه هم در شرایط سخت و اقساط پرداخت شد. خیلیها هم دستمزدهای واقعی خود از سریال را دریافت نکردند. این کمبود بودجه باعث شد شرایط دشواری داشته باشیم و حتی در مقاطعی کار تعطیل شود.
جوانمرد نیز با بیان اینکه کارگردانی صادقانه آقای حمیدنژاد کمک بسیاری به ما کرد، گفت: هیچکدام از شخصیتهای ما غیر از ناصرالدین شاه و میرزا رضا کرمانی و کلنل ما به ازای بیرونی ندارند. اما تمامی شخصیت های ما نماینده یک قشر، طبقه و صنف از افرادی بودند که در آن زمان زندگی میکردند.
کارگردان سریال بانوی عمارت درباره شباهت این سریال به آثار مرحوم علی حاتمی ادامه داد: اینها اظهار نظرهای کارشناسانه نیست و آقای حاتمی یکی از کارگردان هایی است که مؤلفههای خاص خود را دارد. مخاطب ما ذهنیتی به این نوع سریالها ندارد و هرکدام از بازیگران ما در ابتدای اجرا با توجه به ذهنیتی که از آثار قبلی تاریخی داشتند سعی میکردند باید به نوع خاصی دیالوگ بگویند و یا راه بروند که من مانعشان میشدم.
جوانمرد درباره شخصیتهای این سریال نیز گفت: ما به اندازه نیاز درام از شخصیتها کمک گرفتیم. شما اثری که هر کاراکتری روی قصه میگذارد را باید بببینید. نبودنها در این درام هیچ اثری روی قصه ندارد. فرجام شخصیت ها انتخاب ما است و مخاطب حق دارد آن را دوست داشته یا نداشته باشد.
وی درباره فصل دوم گفت: سه ورژن برای فصل دو این سریال نوشته شده اما اینکه در کدام مقطع تاریخی این سریال را خواهیم ساخت و آیا اصلا میشود فصل دو این سریال را ساخت را نمیدانم. اما به نظرم این اتفاق رخ خواهد داد اما معلوم نیست کدامیک از دوستان حضور داشته باشند.
آذرپندار در ادامه درباره ادامه این سریال گفت: قصد داریم از تمامی ظرفیتهای موجود در این سریال استفاده کنیم و اگر به گفته دوستان به متن و قصه خوبی برسیم این کار ادامه خواهد داشت اما هنوز به نتیجه نرسیدهایم.
جوانمرد درباره ضرب المثلی که در این سریال از آن استفاده شد نیز گفت: اتفاقی بود که ناخواسته افتاد و فکر نمی کردم ارجاع به جای خاصی داده شود و من اطلاع نداشتم که کلمه خلج در این عبارت به جای مشخصی اختصاص دارد و بارها در این باره عذرخواهی کردم.
حمیدنژاد گفت: به عنوان کارگردان تلاشم را کردم تا هر مانعی را حذف کرده و با آرامش کار کنیم.وقتی بازیگر جلوی دوربین می آید باید من ساعت ها با او صحبت کنم تا شرایط مناسب روحی را پیدا کند.
شبنم فرشادجو نیز درباره ایفای نقش خود در این سریال گفت: منهای سریال مختارنامه این اولین سریال تاریخی من است. حتی معتقدم مرگ او بهترین سکانسش بود. بعد از مرگ مهری بارها به آقای حمیدنژاد گفتم مهری در تمامی این سکانس ها حضور دارد و کاش بود تا فخری و شازده را از زیر قرآن رد کند.
آذرپندار با اشاره به تامین بودجه این سریال نیز گفت: در دوره ای تلویزیون در بخش سریال سازی کم رونق شد و روشن کردن این چراغ رو به خاموشی کار سختی بود. بنابراین باید هم تعداد زیادی سریال برای پر کردن خلاءیی که داشتیم ساخته میشد. مشکلات مالی وجود داشت و آقای حمیدنژاد در این بخش حق دارند. ما از دوره سختی عبور کردیم و امیدواریم اتفاقهای قبلی تکرار نشود. صدا و سیما دو سریال سلمان و موسی را در دستور کار قرار داده و امیدواریم بتوانیم مردم را با خود همراه کنیم.
حمیدنژاد با اشاره به انتخاب بازیگران نقش اصلی این سریال گفت: همیشه در کارهای قبلیام نشان دادم که دوست دارم از چهره های جدیدی در آثارم استفاده کنم. از طرفی چهره جدیدی را به عرصه هنر معرفی خواهیم کرد. خانم مومن و آقای منظور از این جمله بودند. انتخاب این افراد نیز بر اساس انتخاب ذهنی من حین خواندن فیلم نامه بود.
حمیدنژاد در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا شما شخصیت اصلی تان را شاهزاده قاجار انتخاب کردید؟ و اتفاق ها را بر اساس آن پیش بردید در صورتیکه می توانستید فردی عادی را برای این شخصیت انتخاب کردید، گفت: وقتی شخصیت اصلی ما شاهزاده میشود در روند قصهمان تاثیری میگذارد که در غیر این صورت نمیتوانستیم چنین تاثیری را بگذاریم و ضمن اینکه این انتخاب نویسنده بود. در توضیح بیشتر اگر شازده فخری را نمیدید درامی شکل نمیگرفت. شازده شخصیت برجسته ای است که درام را راحتتر جلو میبرد.
همچنین نیکی نصیریان درباره نقش آهو در این سریال گفت: فکر نمیکردم شخصیت آهو را تا این اندازه دوست داشته باشند. خوشحالم که با بانوی عمارت بعد از ۱۳ سال به فضای بازیگری برگشتم.
مریم مومن درباره نقش آفرینی خود در این سریال گفت: فخرالزمان برای من یک اسطوره شد و از او ممنونم که من را در قالب خود به مردم معرفی کرد.
به گزارش فارس، سریال «بانوی عمارت» ملودرامی عاشقانه است که مقطعی از تاریخ قاجار را روایت میکند و در لایههای زیرین به شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان میپردازد.
پانتهآ پناهیها، علیرضا شجاع نوری، اندیشه فولادوند، غزل شاکری، رامتین خدا پناهی، سیروس میمنت، حسام منظور، شبنم فرشاد جو، مینا وحید، نیکی نصیریان، مهتاج نجومی، صالح میرزا آقایی، احسان امانی، محمد فیلی، فریدون سورانی، حسن سرچاهی، احمد یاوری، مریم مومن، پاوان افسر، مهری آل آقا، صادق ملک، مجید سعیدی و سعید بحرالعلومی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد