رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان صحنه:

راه‌اندازی هیئات دانش آموزی باعث ارتقای آموزه‌های دینی در آنان می‌شود

سرویس: شهرستانکد خبر: 306783|05:53 - 1397/10/25
نسخه چاپی
راه‌اندازی هیئات دانش آموزی باعث ارتقای آموزه‌های دینی در آنان می‌شود
پایگاه خبری امروله : رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان صحنه، گفت: راه‌اندازی هیئات دانش آموزی باعث ارتقای آموزه‌های دینی در آنان می‌شود.

ماشا الله اکبری در گفتگو باامروله، عنوان کرد :  به منظور جذب دانش آموزان به محافل مذهبی و فعالیت‌های فرهنگی لازم است هیئات دانش‌آموزی با مسئولیت خودشان راه‌اندازی شود.

 

 

وی بیان کرد: هئیات مذهبی زمینه بسیار مناسبی برای فعالیت دانش آموزان است که اگر با مدیریت دانش‌آموزان باشد می‌تواند در جذب و تربیت نوجوانان موثر واقع شود.

 

 

اکبری در اهمیت تشکیل هیئت دانش‌آموزی، خاطر‌نشان کرد: هیئت برای حضور دانش‌آموزان مثل یک دریایی است که همه بچه‌ها را با هر نوع سلیقه‌ای جذب می‌کند و از این پتانسیل باید نهایت استفاده را برد.

 

 

رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان صحنه درپایان گفت: برای جذب دانش آموزان به مساجد و پایگاه مقاومت هیئتی به نام دانش‌آموزان و با مسئولیت یکی از دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد