به گزارشامروله، صائب مدرسی اظهار داشت: در طرح سلامت نوروزی که از بیست و پنجم اسفند آغاز و تا هفدهم فروردین ادامه یافت ۸۸۴ مأموریت تصادفی و ۱۶۷۱ مأموریت غیر تصادفی انجام شد.
وی افزود: شمار مأموریتهای غیر تصادفی طی نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش داشته است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه بیان داشت: ۱۲۶ مأموریت درمان در محل تصادفی و ۱۰۴۰ مأموریت درمان در محل غیرتصادفی طی نوروز انجام شده است.
وی از مراجعه ۴۶ مهمان نوروزی به کمپهای سلامت خبر داد و گفت: در نوروز امسال ۳۳۰ مورد بازدید از مراکز درمانی و فوریتهای پزشکی توسط بازرسان انجام گرفته است.
مدرسی با بیان اینکه ۱۰۵ هزار و ۶۷۰ بیمار به اورژانسهای بیمارستانی در نوروز مراجعه کردند خاطرنشان کرد: طی این مدت ۳۵۴ اعزام بین بیمارستان انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۲۱۳ احیای قلبی-ریوی در نوروز امسال در سطح بیمارستانهای استان انجام شده گفت: بیشترین مأموریتها به انتقال بیماران قلبی- تنفسی مربوط شده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه همچنین از انجام ۱۱ هزار و ۹۳۸ بازدید بهداشتی و ۳۷۴ بازدید دارویی که از سوی گروههای بازرسی دانشگاه علوم پزشکی انجام شده خبر داد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد