مدیرکل هواشناسی کرمانشاه مطرح کرد

پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا در کرمانشاه

سرویس: اخبار استانکد خبر: 309308|08:34 - 1398/07/28
نسخه چاپی
پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا در کرمانشاه
مرصادنیوز: مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: دمای هوای استان اواخر هفته جاری کاهش محسوس می‌یابد.

به گزارشامروله، محمد خسروی در گفتگو باشبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: بر اساس بررسی آخرین نقشه های هواشناسی، تا اوایل هفته آینده گذر امواجی ناپایدار از جو منطقه پیش بینی می شود.

وی افزود: این وضعیت علاوه بر کاهش دمای هوای روزانه و افزایش ابر به تناوب سبب بارش‌هایی به شکل پراکنده همراه با وزش باد و گاهی رعد و برق در سطح استان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه عنوان کرد: پیش بینی می شود شرایط ناپایدار در ساعاتی از اواخر وقت روز جمعه تا روز یکشنبه هفته بعد از نمود بیشتری برخوردار باشد.

این مسئول گفت: همچنین طی روزهای مذکور کاهش دمای هوا محسوس تر است.

خسروی درباره وضعیت دمای هوا طی ۲۴ ساعت گذشته گفت: در روز گذشته سومار و قصرشیرین به ترتیب با ۳۶ و ۳۵ درجه سانتیگراد گرمترین و سنقر با کمیته دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان بودند.

وی بیان کرد: همچنین ظرف ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای شهرستان کرمانشاه بین ۱۴ و ۲۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده پاییز امسال از نظر بارش نزدیک به نرمال و کمی بیشتر از نرمال و از نظر دمایی نیز سردترین از پاییز سال گذشته است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد