به گزارشامروله، فریبا کوهدانی، اظهار داشت: برای پیشگیری ازکروناباید از همه گروههای مواد غذایی به اندازه کافی مصرف کنیم.
وی با تاکید بر انتخابهای متنوع غذایی در ایامکرونا، تصریح کرد: در این ایام باید از سبزیها به مقدار فراوان استفاده کنیم.
استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، افزود: کمبود ویتامین D خطر ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد.
کوهدانی گفت: در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. به طوری که بین نیم تا یک ساعت پیاده روی روزانه تند توصیه میشود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد