به گزارش امروله ،مهندس علیرضا یاری پور در گفتگو بادیوانگاهبا بیان اینکه شهرستان هرسین یکی از قطب های مهم تولید پیاز در کشور و استان می باشد افزود: نوع پیاز کشت شده در هرسین پیاز. قرمز بوده و متوسط عملکرد ۶۰ تن در هکتار می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین سطح زیر کشت این محصول را در شهرستان ۳۶۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی می شود ۲۰هزار تن پیاز در شهرستان هرسین تولید شود.
وی خاطرنشان کرد: به علت طعم خاص، مطبوع و خاصیت انبار داری بالا و استفاده کم از کود شیمیایی و سموم پیاز هرسین جز محصولات سالم محسوب شده که علاوه بر مرکز استان به سایر استان ها و خارج از کشور صادر می شود.
یاری پور اظهار داشت: برداشت این محصول تا پایان شهریور ماه ادامه ولی متاسفانه در زمان برداشت قیمت به پایین ترین سطح خود می رسد و به دلیل نبود سردخانه و صنایع تبدیلی مناسب کشاورز محصول خود را با نازلترین قیمت به فروش می رساند که انشالله امید می رود با انجام پروژههای مذکور زمینه اشتغالزایی بیشتر و کسب درآمد بالاتر جهت تولید کنندگان حاصل شود.