به گزارش امروله ،عیسی ترنج در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: وضعیت ورزشی شهرستان اسلامآبادغرب بسیار خوب است و در سال ۱۴۰۲ این شهرستان موفق به کسب رتبه برتر استانی شد و طی مراسمی در مرکز استان از آن تقدیر به عمل آمد.
رئیس اداره ورزش و جوانان اسلامآبادغرب عنوان کرد: در حال حاضر ۳۷ رشته ورزشی در شهرستان فعال است که در بسیاری از آنها قهرمانیهای ارزندهای در ردههای مختلف محلی و باشگاهی کسب شده است؛ این شهرستان در رشتههایی همچون کشتی، تیراندازی، بوکس، فوتبال، فوتسال، هندبال، والیبال، وزنهبرداری، تکواندو، کاراته، دو و میدانی و بازیهای بومی - محلی دارای قهرمانان برجسته است.
ترنج در ادامه افزود: در راستای توسعه و بهبود زیرساختهای ورزشی شهرستان اسلامآبادغرب، اقدامات زیادی انجام شده، از جمله بازسازی و تجهیز دو سالن اختصاصی کشتی که موجب رضایتمندی مربیان و کشتیگیران شده است.
وی همچنین به بهبود وضعیت کشتی شهرستان اسلامآبادغرب پس از سالها رکود اشاره کرد و افزود: در این مدت، نوجوانان شایستهای به جامعه کشتی ایران معرفی شدهاند؛ همچنین، سالن ژیمناستیک شهید شفیعی با بهترین امکانات راهاندازی شده که باعث افزایش علاقهمندان به این رشته شده است.
ترنج تصریح کرد: سالن ۳ هزار نفری شهرستان اسلامآبادغرب پس از تعمیرات اساسی به یک سالن استاندارد تبدیل شده است؛ همچنین، تعمیرات سالن چندمنظوره قدیمی انجام شده و ۱۰ زمین چمن مصنوعی به بهرهبرداری رسیدهاند و سالن پینگپنگ شهرستان نیز با تجهیزات جدید مجهز و راهاندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: با بهبود فضاهای ورزشی، حمایت از جوانان ورزشکار برای رسیدن به تیمهای ملی در ردههای مختلف سنی میسر خواهد شد؛ در حال حاضر، چندین نفر از جوانان شایسته شهرستان اسلامآبادغرب در ردههای پایه تیمهای ملی حضور دارند.
ترنج به چالشهای موجود در زمینه ورزش و جوانان در شهرستان اسلامآبادغرب اشاره کرد و گفت: یکی از چالشهای مهم، کمبود حامی مالی برای حمایت از ورزش قهرمانی و حرفهای است که در صورت برطرف شدن آن، اثرات مثبتی بر جامعه ورزش، بهویژه قشر جوان، خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به کاهش جمعیت و افزایش سالمندی، سرمایهگذاری در ردههای سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان میتواند موجب افزایش آمار ورزشکاران سازمانیافته در رشتههای مختلف ورزشی شود؛ اجرای طرح استعدادیابی ورزشی در مقطع ابتدایی میتواند راهکاری برای غلبه بر این معضل باشد.
ترنج همچنین از افزایش سرسامآور قیمت تجهیزات ورزشی بهویژه برای ورزش قهرمانی و مشکلات کمبود همکاری از سوی ادارات و شرکتهای بخش خصوصی و دولتی در حمایت از ورزش همگانی و هیأتهای ورزشی یاد کرد.
رئیس اداره ورزش و جوانان اسلامآبادغرب اذعان کرد: کمبود نیروی متخصص و تحصیلکرده در رشته تربیتبدنی و چارت هیأتهای ورزشی نیز از دیگر مشکلات است؛ برای افزایش مشارکت بانوان در ورزشهای مختلف، برنامههایی در نظر گرفته شده و اقدامات خوبی در این زمینه در حال انجام است.
ترنج ادامه داد: مشارکت زنان در ورزش به دلیل تأثیرات مثبت آن بر سلامت جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است؛ امروزه مشارکت بانوان در فعالیتهای اجتماعی بخش مهمی از حقوق اجتماعی آنها تلقی میشود، اما موانع فرهنگی و اجتماعی زیادی در این مسیر وجود دارد که در شهرستان نمود بیشتری دارد؛ نمونه بارز آن مخالفت برخی افراد با ورزش صبحگاهی و شامگاهی بانوان است که ورزش بانوان را با چالش مواجه کرده است.
وی بیان داشت: اداره ورزش و جوانان بر اساس دستورالعملهای وزارت ورزش و فدراسیون ورزشهای همگانی موظف به اجرای برنامههای همگانی است؛ از جمله اقدامات این اداره در خصوص بانوان میتوان به اختصاص سالنهای ورزشی مختص بانوان در همه سالنهای ورزشی شهرستان اشاره کرد و ورزش صبحگاهی و شامگاهی بانوان کاملاً رایگان با حضور مربیان رسمی فدراسیون ورزشهای همگانی در دو نقطه از شهرستان برگزار میشود.
ترنج گفت: دو مکان روباز برای فصول گرم سال در تپه چغاگاوانه و پارک ملت ایجاد شده است که ایستگاه سلامت برای بانوان در آنجا مستقر شده و برگزاری کلاسهای مربیگری مختص بانوان برای پر کردن خلأ مربی در رشتههای مختلف ورزشی، پیگیری ساخت پارک بانوان به نام سارا شیربیگی، بازیکن تیم ملی فوتسال و خانم گل آسیایی از دیگر اقدامات مهم بوده است.
انتهای خبر/