به گزارش امروله ،مهدی حسینپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در استان کرمانشاه، ۱۳ واحد تولیدی فعال در زمینه تولید انواع آرد وجود دارد که همواره تحت نظارت مستمر و دقیق مراجع ذیربط از جمله ادارهکل استاندارد استان قرار دارند.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، در خصوص وضعیت نظارت بر کیفیت آرد تولیدی در این استان توضیح داد: روند نظارتی شامل نمونهبرداریهای دورهای از واحدهای تولیدی و همچنین در قالب طرح «طاها» از سطح عرضه، یعنی نانواییها، انجام میشود؛ این نظارتها بهمنظور ارزیابی کیفیت آردهای مصرفی استان است و تاکنون نتایج این اقدامات، بهویژه در زمینه تأمین کیفیت آرد، رضایتبخش بوده است.
وی افزود: نظارتها بهصورت مستمر و به شکل گشتهای مشترک با حضور کارشناسان ادارهکل استاندارد از واحدهای تولیدی انجام میشود و نمونهها به آزمایشگاه ارسال میشوند تا بر اساس نتایج آزمایشها، کیفیت آرد تولیدی بررسی شود؛ در این فرآیند، آردهایی که در استان مصرف میشوند شامل انواع مختلفی از جمله آردهای تافتون، لواش، سنگک، بربری، ستاره، نول و کامل هستند؛ همچنین درصد کمی از آردهای خاص مانند آرد ستاره و آرد نول از استانهای دیگر وارد میشوند.
حسینپور تأکید کرد: کیفیت آرد تولیدی استان کرمانشاه از طریق انجام آزمایشات مختلف از جمله آزمایشهای فیزیکی و شیمیایی، میکروبی، افزودنیها، فلزات سنگین، مایکوتوکسینها و سموم کشاورزی سنجیده میشوند؛ این آزمایشها مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۱۰۳ انجام میشوند و نتایج نشان میدهند که کیفیت آردهای تولیدی در سطح نسبتاً قابل قبولی قرار دارد.
او همچنین اشاره کرد: در صورت عدم تطابق فاکتورهای آزمون شده با استانداردهای مورد نظر، به واحد تولیدی تذکر داده میشود و اخطارهایی صادر میشود تا نواقص موجود رفع شود؛ در صورتی که واحد تولیدی نتواند مشکلات موجود را رفع کند، این موضوع به کمیسیون ماده ۴۲ ارجاع داده میشود تا تصمیمگیری و تعیین تکلیف لازم صورت گیرد.
حسینپور در پایان گفت: نظارت بر کیفیت آرد در استان کرمانشاه از اهمیت ویژهای برخوردار است و ادارهکل استاندارد استان همواره تلاش میکند تا با کنترل و نظارت دقیق، آردهای با کیفیت و سالم در دسترس مصرفکنندگان قرار گیرد؛ این اقدامات موجب اطمینان از سلامت عمومی و حفظ استانداردهای ملی در صنعت تولید آرد خواهد شد.
انتهای خبر/